A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Kérdések a vásárlással kapcsolatban

, Hozzászólás ID: #78612
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414

Igen, ilyenkor feltetlen irni kell a webshopoknak, hogy ne rakjanak ajandek dohanyt a csomagba (szerintem az az 50g sem eri meg, semmire nem eleg kb es nehogy amiatt kotozkodjenek mar), hanem ha gondoljak, akkor dobjanak be egy-ket kisebb kiegeszitot, vagy valamit.

Mindenesetre ha 3*50g van a csomagodban, akkor ha mazlid van unjak a fejuket a vamosok a nagy melegben es leszarjak, viszont ha nincs, akkor ket opcio lesz. Kuldenek egy levelet, hogy hallo, megerkezett a csomag, viszont vamot kene fizetni, ami irrealisan hatalmas osszeg szokott lenni. Eldontheted, hogy kifizeted es akkor folytatja a csomag az utjat egeszen hozzad, vagy pedig azt mondod, hogy nem fizeted ki, es akkor visszakuldik a csomagot a webshopnak. Ilyenkor ok a penzt vissza szoktak kuldeni neked, te pedig bukod az oda-vissza szallitasi koltseget.

Hookahpron az egyik srac megszivta (Angliaban lakik), USA-bol kuldtek neki csomagot, nem szolt semmit a posta, hogy bibi lenne, o atvette, hazavittem, majd ket honap mulva jott egy level, hogy be kene fizetni parszaz fontot … Mondjuk ilyet meg a posta nem csinalhat, mert ha valami problema van a vam soran, vagy valami vamolni valot talalnak, akkor meg a csomag atadasa elott tudatniuk kell ezt az emberrel.