A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Kinti vásárlás

, Hozzászólás ID: #98876
presta
Felhasználó
Presta
  • Hozzászólás: 122
Shisha-san írta korábban:
Sziasztok!

Viszonylag új vagyok a “hobbiban”, egyelőre ott tartok hogy szívós harc árán elértem, hogy ne égjen meg a dohány kb. 10 perc pipázás után 🙂

Most az a szerencse ért, hogy rokonok mennek ki Egyiptomba, és bolond lennék egy ilyen lehetőséget kihagyni, akarok velük hozatni dohányt. Viszont mivel nem sok fajtát ismerek még, eléggé tanácstalan vagyok hogy mit lenne érdemes, ebben kérnék tanácsot.

– egyrészt gondolom ott olcsóbb minden. Érdemes e mondjuk egy szekérderéknyi Al Fakhert vetetni? Vagy annyival azért nem olcsóbb?

– másrészt gondolom ezer olyan íz és fajta (gyártó) létezik, amiről itt az átlag nem is hall. Mit ajánlotok, mi az amit mindenképpen érdemes hozatni? (akár márka, akár íz, ami nagyon különleges). Eddig nem próbáltam olyan sok fajtát még, de ami nagyon bejött az a kókuszos (el hennawy), a karamellás (Nakhla), a málnás (Nakhla), a mangós dohány (el hannawy).

Tippeket előre is kösz!

Hi!

Igaz hogy egyiptomban kapsz dohányt az ittthoni ár töredékéért,de vigyázzz, sok a hamisitvány. El Fakhert ne vegyél xD csak Al fakhert ha lehet 🙂 eg figyeld a csomagolást szép-e stb mert már ügyesen hamisitanak!

Sok sikert!

JA és üdv a közösségben 🙂