A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Külföldi webshop-okról minden vegyesen

, Hozzászólás ID: #97914
jimclark
Felhasználó
JimClark
  • Hozzászólás: 214
kismiki írta korábban:
Wilike írta korábban:
Sziasztok:)

a shisha-world-ön kerestem, és találtam is egy csinos darabot de már-már feltűnően olcsó (más típusúakhoz képest). Konkrétan Dreamliner tanger blue (https://www.shisha-world.com/lshop,showd … liner,.htm)

Valaki esetleg tudna erről a márkáról véleményt mondani? De lehet csak én voltam olyan suta hogy nem találtam beszámolókat, pedig ránézésre prémium kategóriásnak tűnik (kristály üveg, igényesen díszes), mégis egy jobb aladin pipáéval megegyező az ára.

Valamint, hogy a szállításra, és a fizetésre mi jellemző (épségben jönnek meg a cuccok, és gondolom előre kell utalni a pénzt).

Rendeltem már tőlük -igaz, bécsi címre- és minden rendben volt, ráadásul 50€ feletti rendelésnél díjtalan a szállítás Németországba és Ausztriába.

Az általad választott pipa jó magas és nagyon kínai. Mire ideér, lesz vagy 20000Ft-ban, ennyiért itthon, ha picit hozzáteszel és ügyes vagy, KM-et kaphatsz. Ha ragaszkodsz a kínaihoz, akkor inkább MYA, éppen virít egy Wega4 a bal felső sarokban, kedvező áron.

Egyetértek kismiki-vel, kínai pipát csak úgy szabad venni (MYA-t kivéve), ha előtte megnézted, esetleg kipróbáltad, látatlanba nagyon lutri. Nekem is van egy kínai pipám, boltban vettem, előtte kipróbáltam, 2 éve teszi a dolgát hibátlanul. Lehet, hogy ez is egy tökéletes pipa, de mi van akkor, ha mégsem. 20.000 Forintot feltenni lutrira nagy bátorság. 🙂

Jim