A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nakhla Ice Dohányok

, Hozzászólás ID: #156627
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312

Görögdinnye-menta Nakhla Ice: 8 rész tipikus Nakhla Mizo görögdinnye és 2 rész sima Nakhla menta. Kellemesen (közepesen) édes, jól érezhető a görögdinnyés íz. A menta csak a háttérben van, külön nem vehető ki, de még is számottevő. Nagyon jól felfrissíti az édes ízt. Nekem kedvelt mix-em, a gyári keverék pedig nagyon jó arányban lett eltalálva.

[attachment=1357:nakhla-ice-gorogdinnye-menta.jpg]

Málna-menta Nakhla Ice: Jól kivehetően Nakhla Mizo málna 9 rész, míg 1 rész sima Nakhla Menta. A málna édes íze jól érezhető, erős. A menta nagyon csak a háttérben van és jól visszafogja a málnás íz erős édességét. Így egy kevésbé édes, erős gyümölcs (málna) ízt kapunk, mely kismértékben még frissítő is. Eszem ágába nem lett volna ezt az két ízt keverni, de ez a gyári megoldás nagyon jól el lett találva.

[attachment=1356:nakhla-ice-malna-menta.jpg]

A Nakhla Ice vonal közepesen erős, nem mosott vonal. ( 0,5% nikotin ) A dobozokon már látszik, hogy van hely kihagyva a “jujmeghalsz” matricának. Egyébként mókás, de a hazai Nakhla Ice dohányok jelentős részére fordítva, pont a tetejére lett ragasztva a figyelmeztető felirat, eltakarva az ízt….