A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nammor / Razan szívócsövek

, Hozzászólás ID: #107731
eggyolk
Felhasználó
john.self
  • Hozzászólás: 14
'sYska/!/' írta korábban:

A gyári adapter nagy vagy kicsi? Nem teljesen értem, hogy lötyög is és tömítés nélkül megy bele jól, az egyik alapján túl nagy, a másik alapján túl kicsi. 🙂

Próbálkozz vékony szilikon tömítést vásárolni, például mint ami a Mya pipákhoz van.

Mondjuk ha lötyög benne gyári tömítéssel, akkor pedig ilyen hirtelen vastagodó tömítés kellhet, ami alaphelyzetbe a kisebb pipákhoz van. Ha jól láttam a fotóidon ( https://vizipipaforum.com/topic/4859-nargilem-vizipipak/page__st__195__p__298754#entry298754 ) akkor ez a 450esnek a cső adaptere, ami esetemben gyári tömítéssel túlságosan is tökéletesen passzolt. (Túlságosan: Könnyen, mélyre lehetett dugni benne és nehéz volt kiszedni.)

Esetleg próbálgasd pl. két darab sima, egyszerű szívócső tömítéssel.

Koszi a gyors valaszt, akkor pontositok 🙂 A cso tul vastag az adapterhez. Az adapter belsejeben is van egy gyari tomites. Ha a Nammor csovet megprobalom beledugni, akkor ez a tomites nem engedi be a csovet rendesen es lassan “kitolja” a csovet magabol. Ha kiveszem az adapterbol a gyari tomitest es a csore teszek egyet, akkor ugyanez a helyzet. Pillanatnyilag az valik be, ha tomites nelkul hasznalom a csovet a tomites nelkuli adapterrel, igy pont szorul es nincs fals levego. Idokozben megneztem egy NP 300as pipat, annak az adaptereben nincs gyari tomites … lehet, hogy ez az oka.

Akkor – ahogy tanacsoltad – megprobalok beszerezni valami ultravekony tomitest vagy celluxozok … 🙂

Koszi a segitseget.