A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nyári fesztiválok 2008

, Hozzászólás ID: #101341
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
Atommetálpunk írta korábban:
Hát ez nem egészen fesztivál, inkább csak egy kis őrültség: Július 19-én, szombaton vízicsata lesz a bazilikánál. Ez kb azt takarja, hogy kimegy egy csomó ember, és vízipisztolyokkal, vízzel töltött lufikkal, zacskókkal, slagokkal, vödrökkel, és minden arra alkalmas tárggyal fröcskölik egymást izombol :happy1: . 15 órakor kezdődik a zúzás, tehát aki jönne, az kicsit előbb legyen ott. Én biztosan kint leszek, imádom az ilyen hülyeségeket 😀 .

Nemtudom, belinkelhetem-e a szervező oldalt, inkább megvárom ezzel Syskát, az a biztos. Addigis ízelítőnek itt egy videó a Leedsben megrendezett hasonló akcióról.

Linkeld nyugodtan, ez jó topic erre (most külön Állati produkciók topict nemtudom, hogy nyissak-e…mindegy) jöhet ide nyugodtan 😉

Amúgy tetszik az ötlet! 😀

Kár, hogy nincs épkézláb vízipisztolyom. X| Lehet kinézek. Írd majd be a linket, érdekelnek ilyen “hülyeségek” engem is. 😀

Szélfogó lyukait leragasztom és az egész szélfogót hozzá ragasztózom power tape-el a pipához és úgy kéne bemenni! 😀 Locsolsz és pipázol. :malin2: