A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nyári fesztiválok 2008

, Hozzászólás ID: #101361
sickness
Felhasználó
sickness
  • Hozzászólás: 236

Nos szerintem sokan hallottatok a hegyaljás “gázpalack robbant” sztoriról. Ha nem: https://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/07/11/felrobbant_egy_gazpalack_a_hegyalja_fesztivalon

Gondoltam (és Syska kérésére) leírom, hogyan történt, mert történetesen félig-meddig láttam a balesetet.

Este olyan éjfél körül járhattunk amikor egyik barátom kísért a sátoromhoz pulcsiért, amikor velünk szemben egy kisebb sátorozó hely közepén egy baromi nagy lángcsóva tüzelt fel. Egyik srác rögtön felugrott és elkezdett kiabálni, hogy megégett. (Bár már nem igazán emlékszek mit is ordibált pontosan). Mi hirtelen azt hittük, hogy valami dezodor robbant fel, mert az a “kellemes” illat hatolt hirtelen végig, amit később a büdös sátor vagy a csaj éget haja váltott fel. (Pontosabban azt hittük, hogy két sátor közt volt valami kistűz amire dezodort fújtak és úgy lángolt fel, majd robbant fel a dezodor) Végülis egy olyan max másfél perc múlva a megégett “ordibálós” srác és a lány (akinek a haja égett meg, de akkor mért is került kórházba? Nemtudom…) elkezdett az elsősegély sátorhoz futni, itt láttam, hogy a srácnak a karja égett meg rendesen, de az utána loholó csajon semmit se láttam. Mint utána kiderült, itthon olvasva láttam, hogy a hegyaljás elsősegély sátornál se volt minden oké, ezért le is lettek cseszve, de végülis mindketten a lány és a srác is kórházba került és semmi “extra” nem lett velük.

u.i.: A Sátor kis előtere megégett ahogy utána megnéztük, illetve a biztonságiak reggelre elvitték a sátrukat (vagy a sérültek haverjai mind1…)

Remélem hosszú wall of textre nem sikerült, többen el is olvassátok és levonyjátok a tanulságokat. (mégpedig, hogy nem szeretek hosszú irományokat írni :D)