A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Országos vízipipa találkozó 2011

, Hozzászólás ID: #151895
riccio
Felhasználó
Riccio
  • Hozzászólás: 1785

No hát hazaértem én is. Sajnálom azokat akiknek keresztbe tett az időjárás. Folyamatosan néztem telóról időképet és sejtettem, hogy kevesen lesznek keleten.

A pesti helyzethez meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem olyan nagy az a sziget. Mi a Margit-híd felőli oldalról közelítettünk. Láttunk pár pipást ott a szökőkútnál, adtunk nekik egy szórólapot, hogy jöjjenek át a túloldalra mert országos találka van ott. Azt mondták tudják, és ennél többet nem is akartak foglalkozni a témával, pipáztak tovább. Ennyit arról, hogy legyünk egy helyen. Akik nem találtak meg minket (úgy hogy próbálkoztak is) azok nem tudom hol nézelődtek. Kb fél kettőre érkeztek oda dózerék egy kisebb társasággal. Ott ültünk a nagyréten max 20-an. Egy akkora társaságot is szerintem nehéz nem észrevenni. Meg most komolyan, ilyen nehéz betájolni EZT?

Egyébként családias volt a hangulat, az időnk a szelet leszámítva kitűnő volt.

Kicsit csalódott voltam, mert tényleg szerettem volna, hogy sikerüljön országos szinten jól összehozni, de legalább volt miből tanulni, így remélhetőleg a következőt sikerül jobban összehoznom/összehoznunk.