A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Phunnel Kerámia (Hawanna, Tangiers, Stb.)

, Hozzászólás ID: #101938
akoska60
Felhasználó
Akoska60
  • Hozzászólás: 4255

Nem láttam a phunneledet, nem tudom hol vetted, nem tudom hogy tömted, de az általad említett problémákra orvoslás pont ebben a topicban van.

Itt szinte már mindent leírtak a nálam tapasztaltabbak a kerámia használatával kapcsolatban.

Amennyiben tangiers phunneled van, akkor nem nagyon értem, miért jelentkeztek ezek a problémák, ha csak nem olyan darabot fogtál ki, melynek a középső kúpja és ezzel együtt a rajta lévő lyuk is túl magasan van / amire kicsi az esély, bár előfordulhat/.

Amennyiben így van, akkor a krampi által javasolt modot használd, amit iratkapocsból tudsz elkészíteni.https://galeria.vizipipafan.hu/thumbnails.php?album=38

A mécses moddal kapcsolatban is többen leírták, hogy lehetőség szerint el kell távolítani belőle maradéktalanul a viaszt, mert kellemetlen meglepetéseket okozhat.Egyéb iránt már kapható mod a tangiers phunnelhez, feltételezem,hogy ott vetted ahol a többségünk, na ott kapsz modot is.

A legegyszerűbb dolgot hagytam utolsó ként!

Biztos, hogy jól megfeszítetted a fóliát?Miután ráfeszítetted, kilyukasztottad, mielőtt rátennéd a pipára alul szívd meg, és érezni fogod, hogy elzárja-e a nyílást, vagy sem.

Na még valami!A lyukasztás.Amennyiben visszaolvasol itt, találsz erre is ötleteket!Magam részéről a varrótűvel sűrűn koncentrikus körökben elhelyezett lyukakra teszem le a voksom.Olyan szélességben lyukaszd, hogy az általad használt szén kényelmesen elférjen a lyukak felett. középen hagyj annyi helyet, ami kb egy tíz forintos méretének felel meg.

Ha ezek az ötletek sem vezetnek célra, akkor valami más problémával állsz szemben, amit még nem említettél.

Sok sikert!

Remélem tudtam ötletet adni, de szeretném a figyelmedet a visszaolvasásra is felhívni! 🙂

Amennyiben még mindíg maradtak megválaszolatlan kérdéseid, légyszíves keresd fel ezt a linket: https://www.vizipipaforum.com/phunnel-mod-t609.html