A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Prince molasses

, Hozzászólás ID: #81009
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
Somika írta korábban:
Kértem nemrég a fateromat hogy hozzon nekem a leileniából Prince molasses dohányt.Sajnos nemigazán ért a pipázáshoz ezért vett egy ilyet:https://www.prince-molasses.com/PrinceHoneyMix.htm Sajnos ehez kevés az angolom és nemigazán értem hogy mire való.Vmi olyasmi hogy édesebb lesz a dohány és több füstje lesz v. nemtom.Majd ma kipróbálom al fakher szőlővel és rakok bele egy kis mentolt is :langue3:

Az oldalról:

Quote:
Termékösszefoglalás

Honey herceg keverék van Honey Molasses herceg egy nyirkos megállás, eszközök vízvezeték-dohányért.azonfelül ez egy aroma és nélkülözhetetlen a füstfejlesztéshez.

Valami Countries rendelet füstdohányokban engedélyezi csak 5 százalék egy Glycerinjét. Van sajnos a füstfejlesztés erősen gyengítik.vízvezeték-dohányoknak Egyiptomból, Jordánnak vagy Tunéziának van a ca* egy glicerin-része. Azért ezek valamint egy teljes füst fejlődik.

Ennek a melaszkeveréknek segítségével ugyanaz te a hiányzó glicerin- és a vízvezeték-dohány melaszrésze és megint azért fogad egy teljes füstfejlesztés és egy javított aroma.

Honey Molasses herceg nem tartalmaz aromaanyagokat és mindegyik vízvezeték-dohánnyal azért füstkészpénz.

Adj dohányt Honey Mix 50 g vízvezetéken ca.10ml hercegnek. Bérbe ad tud az nagyon akkor kevesebbnél, amit öt óra bevesz, elnyel therewith a dohány a herceggel, Honeyval teljesen.

Anyagokat elégít ki:Glycerinnel, vízzel rendelkező Molasses keverék és méz-keverék.

Csomag:glicerin, 100 gram

https://www.webforditas.hu 🙂

nem 100% magyaros, de a lényeg kivehető és az a lényeg 🙂

Amúgy SM, a PrinceMolasses-nek van egy ilyen íze: Tropicana (koktélos) mindenképpen ajánlom (nemcsak a te, mindneki) figyelmébe! Nagyon finom édeskés-ananászos-koktélos :langue3: