A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Romman

, Hozzászólás ID: #101576
jimclark
Felhasználó
JimClark
  • Hozzászólás: 214
hambee írta korábban:
Szívesen kipróbálnám.Mindig vevő vagyok az újra(főleg ha minőségi a cucc).

Tud valaki Bővebb infót?(származási hely,esetleg valaki valahonnan tud-e beszerezni?)

Kicsit megkésve bár, de válaszolok a feltett kérdésre.

A Romman dohányokat a Nammor szívócső gyártója készítteti Jordániában (Nammor visszafele olvasva Romman ;)). A Romman dohány megvásárolható 50, 125 és 250 grammos kiszerelésben is.

Nemrégiben megjelent egy “jóárasított” márkája Al Tawareg néven, amely sajnos csak 50 grammos kiszerelésben kapható. Viszont feleannyiba kerül mint az 50 grammos Romman.

Két ízt volt szerencsém kipróbálni a Romman dohányok közül. Ezek a “Chocolate Strawberry” és az “Ivory Coast”.

A Chocolate Strawberry-t nagyon érdekesnek találtam. Szíváskor inkább az eper dominál, viszont kifújáskor előbukkan az étcsokoládé kesernyésen édes íze.

Az Ivory Coast egy erősen citrusos dohány, aki nem szereti ezt az ízvilágot annak nem ajánlom. Szerencsére én odavagyok érte. Az íze leginkább a grapefruit ízére hajaz, abból is a kicsit éretlen erősen savanyú példányéra. Azonban a tömés vége felé mérséklődik a savanyúság.

(megragadom az alkalmat, hogy az Ivory Coast-ot megköszönjem rongycsomo fórumtársunknak, akinek nem tetszett a citrusos ízvilág)

Gábor: biztos, hogy rossz csomagot fogtál ki, mert még nem találkoztam a Romman dohánynál nedvesebbel. Talán már egy kicsit túlságosan is nedves, óvatosan kell tömni vele. 🙂

Jim