A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Rosszullét

, Hozzászólás ID: #98753
elementalex
Felhasználó
ElementAlex
  • Hozzászólás: 393
Radish írta korábban:
ElementAlex írta korábban:
Én egyszer nagyon megkívántam a citromot és úgy gondoltam szívok valami citromos dohányt.Pont volt itthon egy kis Nakhla Citrom és úgy gondoltam, hogy még ízletesebb legyen átmostam a pipát citrommal,citromlé a tartályba és a dohányhoz egy kis citromot reszelek.Na elis kezdtem és valami eszeméltlen citromos ízt éreztem de annyira ütött hogy fájt a fejem,hánytam stb.Nagyon rossz volt.Szerintetek miért? :triste1:

A tartályba nem csak citromlevet tettél, ugye? Mert az úgy elég tömény lehet. Amúgy a probléma forrása szerintem a reszelt citromhéj. A citrusféléket még az érés helyén mindenféle gusztustalan vegyszerrel (pl. DDT!) , vagy jobb esetben paraffinnal kezelik a gombásodás, stb. megelőzése érdekében. Ezeket sajnos mosással se nagyon lehet eltávolítani, így ezen növények héjának fogyasztása nem igazán ajánlott. Égetése meg aztán pláne nem! Ez szerintem simán okozhat hányást, de ez is attól függ, hogy mennyi került bele.

Hát csak citromlé :rouge: .De borzasztóan rosszul lettem,nem tudtam aludni annyira fájt a fejem,szédültem stb.Széthánytam a wc-t.Azóta semmi citrom :berk1: