A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Serbetli dohány

, Hozzászólás ID: #100924
juarez21
Felhasználó
juarez21
  • Hozzászólás: 98

Még csütörtökön megkezdtem a sárgadinnyés dohányomat amiből pipáztam is egy jót, viszont csak most lett időm írni róla pár mondatot.

Nos, kibontás után egyből érezni lehetett az igazi lédús sárgadinnye illatot, ami szerintem 99%-ban hasonlít a valódi gyümölcs illatához, eszméletlen jó, erőteljes. Melasszal bőségesen el van látva, tocsog benne, ahogy a legtöbb serbetli. Kis ágacskák vannak benne, és ebben a csomagban az aprítottsága sem volt az igazi, de nem volt rossz. Pár nagyobb levél volt benne, amit szét kellett szednem, de összességében elfogadható. A jól bevált sahlar mini phunnelemet tömtem szokás szerint, és azt kell mondjam, egyre jobb töméseket csinálok, mondhatni kitapasztaltam a kerámiát. 3 tom coco premium szén landolt a kerámián amiről le kell írnom, hogy a doboz alján mintha silányabb minőségűek lettek volna a szenek. Legalsó 2-3 sorból rendre minden pipázásnál eltört ketté, vagy darabok törtek le 1-1 szénből.  Jövő héten jön a babylon és a hookah flame, kíváncsi vagyok mindegyikre, meg végre nem a gáztűzhelyen kell izzítanom.

Az íz. Az íze itt is azt kell mondjam, mint a valódi lédús gyümölcs. Az első 10-15 percnél nagyon édes, erőteljes íz, nagyon finom, szinte nem tudtam vele betelni. Majd ezután egy kicsit gyengébb nem annyira édes íz váltotta fel, ami szinte a pipázás végéig kitartott. (jó másfél óra ismét)

A serbetli ismét meggyőzött, hogy számomra ez a legjobb dohány. 10/9 pontot adnék neki.