A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shiazo

, Hozzászólás ID: #150831
anonymus007
Felhasználó
Szabolcs
  • Hozzászólás: 7
'sYska/!/' írta korábban:

@Szabolcs:

Olvasd el ezt: https://www.vizipipafan.com/vizipipa-aroma/vizipipa-aroma-izesito-frissito/izesito-vagy-frissito/

Miért kapar? Mivel a Molamix dohányokhoz való, nagy mennyiségű cukrot tartalmaz. A cukor beleég a kavicsba elég könnyen, ezért adja a kaparó ízt.

Először is köszönöm a választ! 🙂 Sajnálom h a dohányboltban az eladó ezt nem volt képes közölni… :@ Szóval akkor most van egy üveg eladó mentás molamixem… 😀 Remek!

Viszont a shiazo még “gyári kiszerelés”. Szóval nem a molamix okozhatja, mert azt még nem használtam. Tegnap kipróbáltuk úgy is, hogy magasítást csináltunk a szénnek, de a füstjével együtt gyengült csak egy kicsit. Sőt, még alufóliát is raktam a kerámiába és kilyukasztottam, mint a szén alatt, de ez se használt. (Valahol olvastam, hogy a normál kerámiánál a kőből lefolyik a melasz és ez kapar.) Még azon is gondolkodtam, hogy túl nagy a szén rá, bár ezt szerintem a magasítás is megoldotta volna. (40-es öngyulladó three kings) Ez a kaparás meg nem is olyan, mint a dohánynál szokott lenni, hanem inkább csíp, mint a menta de nagyon töményen. Mindenkinél ráadásul. Nekem úgy tűnik, h gyárilag nagyon erősre csinálták. Szerintem ez más íznél nem fog előjönni.