A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Sportok

, Hozzászólás ID: #135345
zoli78
Felhasználó
zoli78
  • Hozzászólás: 377
Radish írta korábban:
zoli78 írta korábban:
A franc esne a Miami Heat-be!!!Tegnap megnyerték az NBA nagydöntő első meccsét.Remélem a végén nem ők lesznek a győztesek.szegény Kidd-nek, és Nowitzkinek kijárna már a bajnoki gyűrű.

Hát bizony! De végül is otthoni meccs volt, hozniuk kellett, de egyenlített a Dallas, úgyhogy éljen!! 🙂 És most 3 meccs jön otthon, ha nem tévedek. :super:

Nowitzkin múlik a legtöbb szerintem, de jó eséllyel lesz ebből gyűrű, csak kicsit aktivizálni kell a Dallas padját, és nem árt megpróbálni Lebront visszafogni.

És amúgy szerintem Marion is megérdemelné a gyűrűt. (Bár sose bocsátom meg, hogy elküldték a Phoenixből… 🙂 )

Azta 😮 , van még itt más NBA rajongó is????A leírtakkal egyetértek, de sajnos a Dallasi kispad gyengébb, mint a Miamié.LeBront megfogni sajnos nem lehet.Tudod a Jordan-szindróma, viszont, ha Bosht, és Wade-et kicsit megszorongatják, akkor LeBron sem nyerhet egyedül meccset.Számtalanszor bebizonyosodott, hogyha az egyik szupersztár nem hozza a magáét, akkor ez a Miami nagyon sebezhető.Viszont két kedvencemtől KIddtől, és Barreától többet várok.Főleg az utóbbitól, elvégre Kidd már 38 éves.Azért hajrá Dallas :super:.