A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Unicream

, Hozzászólás ID: #157632
Flashget
Felhasználó
Flashget
  • Hozzászólás: 69

Megtörtént a kipróbálása.

Először egy Squeeze narancs pasztával kevertem, hogy melyik ízt érezni tovább egy Mass phunelben DUD pipával, szilikoncső+üveg szívófej.

Egyik oldalára narancs a másikra került a menta és 3 db TC Gold szén. Ezzel a tubosos megoldással baromi könnyű és tiszta a “kenés” olyan mintha szilót nyomna ki az ember 🙂 Elsőre a menta ízt éreztem így az a rész kipipálva melyik fajta indul be előbb. Aztán jött a narancs íz is és jó sokáig megvolt mindkettő bő fűsttel ahogy kell. Aztán a menta íz kezdett halványodni és maradt a narancs íz. persze lehet, hogy az utóbbiból több került a kerámiába és ez adja a különbséget, de elhanyagolható volt.

Második tesz Nakhla Mizo citrommal való keverése volt. Három nagyobb pötty a mentából közé a dohány a többi ugyanaz mint fentebb írtam.

Itt már a menta teljesen kiszolgálta a dohányt sőt még tovább is, de az már az elhasznált dohány miatt csak kellemetlen ízt adott volna.

Én azt mondom aki mentát keres keveréshez paszta vagy dohányhoz bátran ajánlom mert nagyon gazdaságos a kiszerelése 120gr a minőségét 2019 márciusig megőrzi, tehát 3 év és nagyon tiszta, egyszerű a használata főleg a tubus végén lévő elzáró/nyitó csőrszerű kupakkal ami nagyon jól zár.