A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa, mint új trend

, Hozzászólás ID: #100971
p3pito
Felhasználó
p3pito
  • Hozzászólás: 92

Még annyit fűznék hozzá, folytatva az előző gondolatomat, hogy énis top mark pipával, nakhlával illetve prince molasses el kezdtem és persze öngyulladós szénnel. És annak a korszaknak nagyon is megvan a fantasztikus hangulata és épp most, ahogy már egyre régebb óta pipázok, kezdem visszasírni az olyan töméseket, mint pl: egy PM tropicana, vagy egy Waha szeder. Tökéletesen lehet pipázni ilyen felszereléssel is, a lényegen nem változtat! A lényeg a chill 😉

De ha “szintet akartok lépni”, akkor mosható szívócső, vortex/phunnel kerámia, Aladin/Km/mia vízipipa, illetve természetes szén :)) ! Valamint felsőbb kategóriás dohányok: MIZO, AL SULTAN, AL MASHA, AL FAKHER . Egész más szintre fogtok jutni ezeknek a dolgoknak köszönhetően, de ehhez persze többet is kell beleinvesztálnotok a vízipipázásba.

Érdemes kiszámolni amúgy, hogy mennyire jönnétek ki, mondjuk egy Aladin pipa + mosható szívócső megvásárlásával. Mert ha ez a kettő megvan, akkor már jelentősen megnő az élménye a töméseknek, egyrészt a mosható szívócső több füstöt és jobb ízeket ad, másrészt az Aladin pipa nem rozsdásodik és jó az ár/érték aránya. Szultán Kincseiben mindent betudtok szerezni.

Mi annak idején 3-an vásároltunk közösen, mivel tudtuk, hogy úgyis 3 an pipázunk mindig, így jelentős költségeket takarítottunk meg.