A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vizipipas.info: Vízipipa vásárlással kapcsolatos kérdések

, Hozzászólás ID: #157138
octabrain
Felhasználó
Octabrain
  • Hozzászólás: 76
'RssRobot' írta korábban:

Sziasztok!

Első vízipipámat készülök megvenni, így nem igazán értek hozzá, de pár napja a netet bújom az általánosabb kérdések válaszai után. Egy-két dolgra már sikerült választ kapnom a különféle weblapokon, de van néhány dolog, amit nem tudok hova rakni.

Tehát, ott kezdeném, hogy kinéztem magamnak egy 82 cm-es Top Mark pipát, és van pár részlet, amit hiányolok a leírásból. (Nem tudom, hogy azért, mert természetesnek adja magát az adott opció, vagy csak figyelmetlenségből nem került ki) Pl.: Cső moshatósági lehetősége.

Szénnel kapcsolatosan az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen 82 centis egyiptomi kerámiára mekkora átmérőjű szén kell? Elég a 4 centis, vagy már igényli az 5 centiset?

Róla lenne szó:*link-törölve*

Illetve, ha van személyes véleményetek / megjegyzésetek a márkával vagy a pipával kapcsolatosan (pro – kontra) azokat is szívesen elfogadom. :)' class='wp-smiley' />

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv.

A kérdésre ha választ adnál, akkor ide kattints.

Először is a TopMark pipáról beszélnélek le, ha jól körülnézel hazánk legnagyobb web-es vizipipa áruházában, akkor akciósan kifoghatsz hasonló árban sokkal jobb pipápak is pl.: Aladin Magier vízipipa – 80 cm; Aladin Luxira vízipipa – 88 cm mindkettő úgy egy 50g-os dohány árával drágább a 80cm-es TopMark pipánál a 82 TopMark-oknál meg még olcsóbb is! Az aladin pipák bár ez szubjektív még jobban is mutat, de az tény hogy időtállóbb, mert rozsdamentes acélötvözetből készül a teset szmben TopMark-okkal. A cső egyik sesetben sem lesz mosható, így azokat cseréld le moshatóra, amint tehetetd. Szénből az 50-es túl nagy lesz 40-es vagy 33-as kell az alap kerámiákra.