A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Gyümölcs kerámia: Alma

9

Azok akik a fórumot látogatják, olvasgatják már egy ideje, azoknak ez lehet már ismert trükk. Anno fél éve kb. volt nagyon népszerű a vízipipás körökben. Nagyon ötletes, jópofa trükk, mellyel finomabbá tehetjük dohányaink és mix-jeink ízét. Ez pedig az az ötlet volt, hogy az agyag kerámiát gyümölcsre cseréljük. Leginkább almával szokták ezt megcsinálni. Almás dohány esetén azoknak ajánlom kifejezetten, akik az ánizsos ízt nem szeretik. Az alma kerámia nagyon finom, igazi, karakteres alma ízt kölcsönöz a kellemes füstnek. (Függ az almától is, hogy mennyire erősen lehet érezni!)

Miként kell elkészíteni egy ilyen ‘Alma’ kerámiát? Nézd meg a lenti videót.

Természetesen másból is lehet készíteni ilyen 1-2x használatos kerámiát. Volt rá példa kiviből is. Csak a csillagos ég szab határt az ötleteknek.

Share.

9 hozzászólás

  1. Igen, ez nem egy rossz trukk 🙂 Lattam mar ilyen hazi keszitesu keramiat almabol, kortebol, kivibol, krumplibol (igen :biggrin: ), gorogdinnyebol, ananaszbol, barackbol, meg meg egy jopar dologbol 😀

    En szemely szerint egyszer keszitettem csak almabol, lusta voltam a tobbit kiprobalni 😀 Majd egyszer talan … :blush:

  2. Egyszer otthon hagytam a kerámiát de ott volt ‘szerencsére’ egyiptomi kerámia, fogtuk átalakító nagyon egyszerűen cellux volt 😀 Fogtuk jó erősen ráragasztottuk és úgy szipuztunk 🙂 Akkor jó lett volna az almakerámia.

    Most van időm meg energiám úgyhogy nekiálltam megcsinálni az első almakerámiám.
    Epreset tettem bele és egyébként tényleg nagyon jó, füst rendesen jön de izbeli különbséget nem érzek.

Leave A Reply