A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hamis vagy eredeti Nakhla?

2

Mostanában egyre többször kerül elő a fórumon, hogy melyik Nakhla eredeti és melyik hamisítvány. Erre szeretném az egyik orosz oldalon készített egyszerű magyarázó képet megosztani veletek:

nakhla-dohany

Nakhla: Hamis és eredeti

Nakhla márkáról:

Ez márka a kor követelményeit kielégítő, új termékeket dobot piacra MIZO márkanév alatt a Közel-keleten. Az új, gyümölcsös ízek létrehozása egy igen innovatív és civilizált lépés volt. Egy hatalmas lépés a piacon.

Cserébe rengeteg új fogyasztót tudhat magáénak a Nakhla férfiak és nők köreiben egyaránt. A kiváló minőségnek köszönhetően a legjobb hotelek is a Nakhla-t választották, hogy a vendégeiknek a legjobbat tudják nyújtani. A több, mint húsz féle íz ötvennél is több kiszerelésben megjelent az Arab közösségekben, Európában és Amerikában is. A gyárnak ki kell tudni elégíteni a hatalmas keresletet, a csarnokokban több, mint 1800 munkás dolgozik, akiket egy oktatóközpontban képeznek ki a megfelelő munkákra.

Jelenleg a Nakhla Tobacco Co. első helyen áll a vízipipa dohánykészítményeket exportáló vállalatok listáján, ezáltal megvalósult az alapító álma. A cég világszerte magas pozíciót élvez a dohányiparban, rendszeresen megkapja a legmagasabb elismeréseket, nemzetközi aranyérmeket, okleveleket. A Nakhla logóját világszerte bejegyezték és elismerik.

A dohányiparban történt ipari és technológiai haladás ellenére a Nakhjla még mindig kézzel végzi a legfontosabb mozzanatokat a dohány előállításakor.

Forrás: Nakhla.hu

Share.

2 hozzászólás

Leave A Reply