A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hookah Pro, Csipeszek, Páncélfólia

0

Ismételten rég volt frissítés, de ha lassan is, biztosan frissülnek és bővülnek a cikkek. Miként útóbbi időben felkerült jó pár videós bemutató, így elsőként ezeket töltöttem és, hogy ne csak videós formában legyen megtekinthető, a videókban elhangzó információk le lett írva. Így ha a videó nem lenne elérhető, a lényegét akkor is megtudhatjátok. Nézzük milyen újdonságok is jöttek most!

Hookah Pro, Csipeszek, Páncélfólia

Hookah Pro Classic Long: Egy az átlagnál könnyebb és hosszabb markolatú minőségi és kedvező árú mosható szívócső. Bírja a strapát, a mosható csövekhez párosított tipikus külsővel rendelkezik, műanyag szívófeje kivehető.

Vízipipa csipeszek: Több féle csipesz létezik. Mindegyik más téren jobb mint a többi, de vannak alig használható darabok is. Ebben a videós bemutatóban sorra veszem a hazánkban elterjedtebb vízipipacsipeszeket és előnyöket, hátrányokat sorra véve véleményezem őket.

Páncélfólia kontra háztartási alufólia: Bizony nagy különbség van alufólia és alufólia között. A páncélfólia 4-5x vastagabb a hagomyányos háztartási alufóliánál. Ennek nagy hasznát a phunnel kerámiáknál élvezhetjük, de igazából bármely kerámián jobb a páncélfólia, hiszen kényelmesebben lehet tépni, jobb kiszerelésben kapható és még számos előnye van.

Share.

Leave A Reply