A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hirdess az oldalainkon

Vízipipás reklámok

Azok számára ajánljuk reklámjainkat, akik keleti kultúra termékeit árusítja. Legyen az hastáncos kiegészítők, dísztárgyak, szőnyegek, fűszerek, sütemények vagy bármi egyéb. Látogatóink többsége kifejezetten keleti kultúrával kapcsolatos termékek, információk miatt látogat el weboldalainkra, így igen hatékony eredményt érhetnek el nálunk a reklámokkal.

Vizipipafan.com lapcsaládon

Az oldalon, fórumon, képgalérián megjelenő hirdetési felületek kibérelhetők. Így havonta több mint 22.000 személyhez érhet el a reklámja. A bannerek több mint 178.000-szer voltak láthatóak. A visszafordulások aránya 35% körüli, így a látogatók 65%-a (17.000 személy) célorientáltan keresi a lapcsaládot. Így a vízipipás hirdetések sikeresebbek ezen oldalakon. Továbbá a keleti fűszer, szőnyeg, utazás és hasonló kategóriába tartozó reklámokra is több érdeklődő fog felfigyelni.

A lapcsaládon jelenleg időkorlátos megjelenést használunk, mely annyit tesz, hogy a megrendelt hirdetési területre elhelyezzük a reklámanyagát ( .jpg, .jpeg, .gif, .swf, .png ) és a megállapodásban megbeszélt időpont között az az egy banner jelenik meg. Némi megkötést használunk, hogy a banner nem lehet: rikító egyszínű, zavaróan villogó, túl pixeles és nem tartalmazhat téves információkat, félvezető szövegeket.

Fontos, hogy ha valaki kibérel egy reklám helyet, akkor a megbeszélt ideig kint lesz. Weboldal esetén a megfelelő kattintás számig. Lehet módosítani, de további költséget számíthatunk fel a kezelésért, függően a kért változástól.

 

hamarosan….

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply