A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Kapható Serbetli dohány Magyarországon!

10

Egy kis változást szeretnék bejelenteni. Mától a hazai vízipipás új termékeket és akciókat folyamatosan fogjuk szolgáltatni számotokra! Azonban, miként független blog vagyunk, nem szeretnénk kifejezett reklámot nyújtani egyik hazai kereskedőnek sem. Ezért azokat a híreket, (illetve bejegyzés részleteket) elérést korlátozni fogjuk. Ez annyit fog jelenteni, hogy ezeket csak regisztrált felhasználóink fogják látni bejelentkezést követően. Továbbá bármely üzlet tulajdonosa értesíthet minket email-ben, hogy nála most akció vagy új termék lesz, ezen információkat megosztjuk veletek! Így jöjjön is az első ilyen bejegyzésünk.

[onlymembers]2011. Október 5.-től a budapesti Szultán Kincsei üzletben (valamint a vizipipa.eu -n email-en keresztül lehet érdeklődni) megvásárolható lesz a Török prémium vízipipa dohány márka, a Serbetli. Ára 980ft lesz a zárjegy miatt. A pontos ízlista még nem ismert, de a főbb ízek biztosan kaphatóak lesznek. A bizonyíték a hamarosan történő megjelenésre:

Serbetli Piros Alma 50gr.
Serbetli Kétalma 50gr.
Serbetli Tutti Frutti 50gr.
Serbetli Cappuccino 50gr.
Serbetli Őszibarack 50gr.
Serbetli Eper 50gr.
Serbetli Sárgadinnye 50gr.
Serbetli Menta 50gr.
Serbetli Banán 50gr.
Serbetli Rózsa 50gr.
Serbetli Cherry 50gr.
Serbetli Citrom 50gr.
Serbetli Csoki 50gr.
Serbetli Narancs 50gr.
Serbetli Kókusz 50gr.
Serbetli Feketeszőlő 50gr.
Serbetli Málna 50gr.
Serbetli Mango 50gr.
Serbetli Ananász 50gr.
Serbetli Szőlő 50gr

[/onlymembers] A Serbetli vízipipa dohány márkát jó pár személynek nem kell bemutatnom, számomra is voltak már közös élmények. A málnás, almás, mentás és cseresznyés vagy a csokoládés ízek különlegességek, tényleg prémium szintet hoznak. Ami különösen pozitívum, hogy nem németországi szárazabb Serbetli dohány jön, hanem a friss, melaszban gazdag törökországi, eredeti változat. Így hatalmas füstöt és erős ízeket kaphatunk majd. Örömmel köszöntjük az új márkát a piacon!

Share.

10 hozzászólás

  1. Ez több mint jó hír, már csak azért is, mert nem a német törvények szerinti Serbetli lesz. Gondolok itt arra, hogy a benne lévő glicerin mennyiségét törvényileg nem szabályozzák, tehát az eredeti török recept szerint készülő, nagyon bő füstöt adó finom ízvilágú dohányokat fogunk kapni!
    Hurrá!! 🙂

Leave A Reply