A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Közös rendelés: Május, 1. csoport

Az aktuális közös rendelés első csoportja már is kézhez kapta a csomagot. Van benn eminden jó. Razan csövek, Golden Razan, Phunnel kerámia, Vortex kerámiákák. Csupa minőségi termék. Ezzel ismét egy csoport sikeresen hozzájutott olcsón Razan szívócsövekhez és Vortex kerámiákhoz! A csomag 2 héten belül érkezett meg, a 2. csoport csomagja is 1-2 napon belül meg fog érkezni, hisz már hazánkban van. Egy gyors vámolás és postázás. Le is lett videózva az első csoport rendelése, melyet láthattok is:

*videó törölve*

A kövezkező rendelés Augusztusban várható, ugyan is Mahir a Nazarhookah.com tulajdonosa elutazik. Az augusztusi rendelésről majd időben értesítünk titeket!

Miért jó ez a rendelés? – Olcsón juthatsz hozzá Razan mosható szívócsövekhez, melyek nem tartalmaznak fém spirált, így elkerülheted a szádba és tüdődbe kerülő rozsda darabokat, továbbá mivel mosható nem lesz büdös és tisztában érezhetőek az ízek. Mivel nagyobb az átmérője is mint más csöveknek, így könnyebb szívni és több füstöt és erősebb ízt ad. Az ára pedig 7-8000Ft, nem pedig több tízezer. A rendelés során szintén olcsón szerezhetsz Vortex kerámiát, melyben egy tömés l Fakher akár 3 órán át kellemes ízt és hatalmas füstöt ad. 3 órán át, nem alig 1 órán át, mint a sima kerámiák esetében. Ezen kívűl lehet rendelni még Phunnel-t is, melybe szintén több órát bír ki a dohány. Mivel hazánkban jelenleg nincs olyan üzlet, ahol árulnák eme termékeket, így CSAK a közös rendelésünkkel lehet hozzájutni. Volt rengeteg ígéret, hogy itt-ott kapható lesz, de ezekből a mai napig semmi sem valósult meg és sehol sincs semmilyen bizonyíték, hogy a jövőben lesz. Arról, hogy miylen árban adják ( ha esetleg tényleg lesz) arról nem kívánok tippelgetni, de abban biztos vagyok, hogy igen magas árcédulákat tennének rá, akár a kétszeresét mint ahogy a rendeléssel lehetne megszerezni.

Share.

Leave A Reply