A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Külföldön kicsit másként megy….

7

YouTube videó megosztó portálon keresgéltem egy videót, melyet a fórumba tanácsoltak megtekintésre. (Sajnos törölték a videót pár napja.) Egy külföldi srác van a videóban, amint meg mutatja milyen készlete is van. Gondolhatnánk, hogy egy menőző, újgazdag nyomorék. Azonban nem így van! Hatalmasnak könnyen nevezhető készletének többsége ugyan is a cégek felajánlása, ajándéka!

A nevezett úriember igen ismert, bár hazánkba keveseknek mond sokat az a név, hogy: Jake. A dohány gyártó cégek maguk küldenek neki ingyen és bérmentve a legújabb dohányaikból, hogy véleményt mondjon az illető. Ez a helyzet egyes vízipipáknál is, nem csak dohányt és szenet kap, hogy véleményt mondjon. Igen. Külföldön kicsit másképp mennek a dolgok.

Sajnos nálunk ez elképzelhetetlen. Ezért kérlek benneteket, hogy dohányoknál a fórumba írjátok meg, hogy ti mennyire értékelitek a dohányt amit épp szívtatok egy 10-es skálán, pár szükséges infót még mellékelve. Egyre több ilyet olvashattok a fórumba és szeretnék még többet látni, mivel nekem (nekünk ha nézzük SM-et is, a Hookahclub.org tulajdonosát) nem ajánlanak fel dohányokat s így meg kell dolgoznunk az ízekért. Főként a jó minőségű drága dohányokért, hisz azon tesztek érdekelnek titeket olvasókat a leginkább.

Share.

7 hozzászólás

Leave A Reply