A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Megújult a VízipipaBlog .com!

1

Köszöntök mindenkit a megújult weboldalunkon! Ismét egy nagy lépést tettünk előre. Az előző zöldes-szürkés megjelenés szép volt, nem is volt öreg, de valahogy nem voltam vele elégedett és nem tudott annyi funkciót ellátni, annyi információt adni adott felületen. Továbbá volt egy már kész megjelenés a háttérben….

Ez a megjelenés a Vízipipa Magazin sablonja volt. A VizipipaMagazin.com mint különálló oldal nem fog elindulni sajnos, mivel nincs megfelelő érdeklődő kör. Így is eléggé telített a hazai vízipipás oldalak száma, mondhatnám majdnem teljesen lefedi a témát. Továbbá rengeteg ráfordított idő lenne szükség az életben tartásához, melyre a szerkesztőknek az  elmúlt években folyamatosan egyre kevesebb van. Így végül azt a döntést hoztuk, hogy a vízipipa bloggal egyesülve új szintre emeljük eme oldalt. Mivel egymásnak konkurenciát csinálni fölösleges lenne.

Hamarosan a Twitter profilunk és a Youtube csatornánk is meg fog újulni, hogy illeszkedjen megjelenésbe az új külsőnkhöz! Persze nem csak szebbek lettünk, de jobbak is! Több funkció érhető el. Közülük szemezgessünk párból:

Küldhetsz be tesztet: Régen nagy népszerűségnek örvendett ez a funkció. Most kibővítettük és megújítottunk. Így gyorsabban, kényelmesebben tudtok beküldeni tesztet dohányokról és szenekről, melyek megjelennek a bejegyzések között!

Videó bázis: Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb vízipipás videókról, akkor tekints be a Videó bázis menüpontba! A legújabb 15 vízipipás videó van kilistázva, melyek rákattintva egyszerűen megtekinthetitek a videót. Az oldal alján pedig lapozni is lehet a régebbi videókhoz és keresgélni is tudtok!

Egyszerűsített struktúra: Mostantól a kategóriák előtt nem lesz ott a “/kategoria/” jelző. Így rövidebb, szebb url címeket láthattok. A bejegyzések linkjei nem változtak, így azok továbbra is ugyan ott érhetők el.

Facebook like/megosztás: Voltak gondok, hogy nem a cikk képét tette be amikor lájkoltuk vagy megosztottuk a tartalmat. Most javítva lett, így használjátok! Lájkoljátok és osszátok meg a megújult blogot! 🙂

Bővített tartalom: Már kint vannak, hamarosan majd egyesével mutatunk be új cikkeket. Aztán az eddig elkészült videós teszteket is publikáljuk! 2012-ben pedig belehúzunk videós tesztek szemszögéből és cikkekből is több várható, ahogy fontosabb hírekből is több várható!

Cserélt email küldő: Régi email küldővel  gondok voltak, így lecseréltük. Most a Blog / Kapcsolat menüpontból tudtok cikkeket, képeket is csatolni az üzenetetekhez! Ha bármi hiba lenne azt is itt jelezzétek kérlek!

Ami még megoldásra vár, az az hírlevél és pár apróság. Reméljük tetszik az új blog / magazin, ha hibát észleltek kérlek jelezzétek!

Frissítve:

Egyesek jelezték, hogy nem fogadja el a rendszer a régi jelszót. Ilyen esetben használjátok az “Elfelejtett jelszó” funkciót és cseréljétek újra, utána menni fog a belépés! 🙂

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply