A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Megújult a Starbuzz oldala

3

Ahogy néztem, megújult a Starbuzz vízipipa dohány weboldalának a honlapja. A régi honlap valahogy nem passzolt ehhez a márkához. Az új weboldalát viszont jól eltalálták szerintem. Rendelhetünk, nézhetünk a márkáról videós teszteket (igaz nem túl sokat) és még egy blogot is indítottak.

Természetesen megcsinálták Starbuzz Facebook-os, Twitter-es és Youtube-os profilját is, ahogy azt illik. A képre kattintva megtekinthetitek az új weboldalukat. Ami nekem tetszik még, hogy közvetlenül a gyártótól is lehet rendelni dohányt kis tételben. Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy ez számunkra teljesen érdektelen a francos vám törvények miatt.  A starbuzz-ról azért megemlíteném, hogy a honlapjukon írják: 77 féle ízből lehet már válogatni. Ez azért szép szám, nem?

Ráadásul nem nagyon lazsálnak, folyamatosan új ízekkel bővítik a kínálatukat. A legújabb aroma például az Exotic Pomberry nevet viseli. Egyes feltöltött dokumentumokba pedig megtaláltam, hogy nemsokára még 2 ízzel fog bővülni a paletta: Exotic Pirates Cave. (Kalóz barlang / Kalózok barlangja?) A mosdatlan kalózok lábszagát hozza majd el vajon? 🙂 Biztos valami finomság lesz, de nekem ebből a névből nem megy a következtetés. Esetleg valaki ismer hasonló koktélt? A másik várható íz az Exotic Flower Power. Kicsit hippisen hangzik, hogy ‘flávör pávör’, de lehet csak nekem ugrott ez be a nevéről.

Share.

3 hozzászólás

Leave A Reply