A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

moldy007: SimaSultan dohány

1

Ma reggel moldy007, figyelmünkbe ajánlotta a Sima Sultan dohányt. Azonban nem kivételes erős ízével, hanem ellenkezőleg. Ez a dohánymárka a NEM AJÁNLOTT kategóriába tartozik.

SimaSultan – almás Istambul 100g
Kép

SimaSultan -2almás,Istambul-törökország.Ma kaptam , és nagy reményel neki látam a tesztelésnek.
A csomag 250 g méretü ,de 100g van benne,egyeseket megtéveszthet, fényes kartonpapir,és kivül be van foliázva,van rajta zárjegy meg elretentö irás a dohányzás veszéljeiröl.Belül leragasztot nailon zacsiba van egy foliába tekerve a dohány,nagyon öszepréselve, körülöte kifojt lé.Illata vegyes gyümölcsszerü ??????,a dohányt széthúzva látom nagyon apró ,mintha ledaráltákvolna.
Izzitás után hamar jön a füst,közepes menyiségbe,kékes és erös, íze nem nagyon van, illata mint valami régi alma a pincéböl.20 perc után a füst már felér egy superlight cigivel (elég nehéz leszivni ,peddig nem kapar) , és lasan erösödik, menyiségbe csöken.40 perc után feladtam ,egyáltalán nem élveztem, esetleg jó azoknak akik még szoktak cigaretázni.
Kókusz szenet használtam hogy ne befolyásolja a ízlelést.Ami még fura ,máskor a kerámiát hagyom egyedül az asztalon,folia nélkül,árad a jó illat belöle, de most valami “szüz lány pisi ” szerü érzik. Nem ajánlom ,inkáb mást kell venni.

SimaSultan – eper Istambul 100g
Kép

Teszteltem az epres változatot, mindenbe hasonlit az almásra, kivéve hogy aromája alig érezhető, sokkal roszabb mint az almás ,nagy csalódás, 10 perc után feladtam.Ára 10 új török lira = kb 1500ft per 100gram (miota bevezeték az új lirát minden megdrágult ) .Minősége, élvezete meg sem közeliti az El -Mazagét .Nem ajánlom senkinek

Még jó, hogy csak külföldön lehet kapni. Azok akik Törökországba utaznak vigyázzanak ezzel a nem túl jó molasses-al. Aki találkozik iyen silány külföldi márkákkal az írja meg a fórumba itt!

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply