A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nammor és Razan modding

2

Volt egy fekete Nammor mosható vízipipa szívócsövem, amire ráültem a fogó részre. Ekkor azt mondta, hogy “Reccs?!!!” és egy repedés lett a belső műanyag csövén. Szereztem egy lukas kék Razan szívócsövet. A lukas részt kivágtam belőle, a fogó részét pedig feltettem a fekete Nammor csőre. Ez így valahogy nem volt olyan szép. Előkaptam egy 1 éve porosodó még Krampi által adományozott régi sima rozsdás szívócsövet és leszedtem a külsejéről a vörösréz huzalt és rátekertem a feketére és a kék fogóra. Így már egészen pofás lett és mivel csak vörösréz van a külsején, ezért megkapta a monometal Nammor nevet. Nagyon jól illik a vörösrezet tartalmazó Khalil Mamoon vízipipákhoz.

A szétszedett kék Razan ott állt fogórész nélkül, de volt egy maradék kék műanyag fejem. Fogtam 5cm 16mm belső átmérőjű gumicsövet, ráragasztottam kívülről a díszeket és már kész is volt a rövidebb Razan. Igazából egy alap ötletem is ez volt, mivel a Mya QT-t szállítani fogom nyáron sok helyre és kéne mellé egy normális mosható szívócső. A gyáriakat pedig sajnáltam és féltettem, mivel a táskába könnyen eltörhet a műanyagcső a fogó részben. (Lásd mint pl. amikor ráültem…) Így ezt a részt kiiktattam. Kisebb helyen is elfér, így már nincs törékeny eleme, tehát nyugodtan szállítható. Tökéletesen passzol így a kis ‘aranyos’ Mya vízipipához. Emiatt elneveztem QT Razan-nak.

Share.

2 hozzászólás

  1. Mint már a fórumban is leírtam, csak gratulálni tudok! Ötletes szép munka. Azt is említettem, hogy nekem a kiegészítő díszítések nem annyira jönnek be, de megértem, sőt el is fogadom a magyarázatodat.
    Valóban könnyeb így fogni, ha a végénél tartod.
    A mya-hoz készített cső is nagyon szuper lett!

Leave A Reply