A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Országos találkozó (Budapest) Képek!

0

A már több éve szokássá vált, országos vízipipa találkozó idén is megrendezésre került, szerte az országban. Augusztus 4. volt a dátum, pontosabban pedig 14 óra körül kezdett el gyűlni a nép. A budapesti majdnem teljesen helyszín megegyezett a tavalyival, attól mindössze 30m-re volt odébb. Látni is lehetett a tavalyi helyet. (Azt, hogy miért egy közepes fa árnyékába ült a csoport és nem a régi helyre, aminél 5-6 fa árnyéka is volt, jó kérdés. 😀 )

orszagos vizipipa tali 2012

A hangulat megint nagyon jól telt, sok volt a tavalyról már ismerős arc. Nagyon sok finom dohány és jobbnál jobb pipák voltak. Többségében Mya QT-t jelentek meg. (Mint a Fila táskák, már a Mya QT-k is csapatokban járnak.) Ami jelen állásban különlegesség volt, hogy a szervező gárda és élükön Julio hozott ingyen szenet és ingyen Al Fakher 2alma dohányt, egy szép kis 1kg-os vödröt. Igazi múzsa volt az a nagy adag dohány, ámbár meglepetésemre alig fogyott belőle. Pedig nagyon finom volt.

Ami konkrétan az eseménnyel kapcsolatos, hogy felkerült egy kisebb adag kép a Facebook-os galériába. Ezeket megtekinthetitek itt: Budapesti galéria 2012

Kérés: Aki jelen volt, jelölje már be a képek többségén magát! 🙂 Köszönjük!

Továbbá elkészült a videó!

 

Share.

Leave A Reply