A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Prince Molasses: Cseresznyés teszt

5

Fórumba pár napja érkezett egy teszt, melynek alanya Prince Molasses cseresznyés. Ahogy olvasgatom a fórumba érkező üzeneteket egyre inkább kezd népszerűvé válni ez a remek és mégis megfizethető márka. Ennek örülök, hisz finom, jó minőségű dohányról lévén szó. Most pedig lássuk a tesztet és eredményét:

Cseresznye:
Sokat gondolkodtam, hogy melyik új dohányomat teszteljem be, aztán külső nyomás hatására ez lett belőle. A csomagoláson kívül is már éreztem a cseresznye finom,karakteres illatát.(a Hennawy dohányoknál beleszagolva a tasakba,csípte a szemem,illetve még az “illatuktól” is rosszul lettem) A csomagolást is szemügyre vettem.Szép ízléses doboz, a károsanyag- értékek feltüntetve, szóval minden szuper. A dohány illata kibontás után határozottan a meggymárkára hajaz,és ez nem negatív tulajdonság!Aztán eszembe jutott még a mézes-meggyes pálinka,amit JATE előtt szoktam fogyasztani,na,az még ilyen illatú.Pipázás alatt egyenletes, finom cseresznye ízt éreztem.Eddig csupán a Nakhla ezen izét próbáltam.Ez jobb.
Kezdem azt hinni, hogy Egyiptomban, a PM gyárban valami igazán remek dolog készül.

Márka és íz: Prince Molasses, cherry
Dohány mérete, állaga: nagyjából apró,itt-ott nagyobb darabok
Pipa típusa: 47cm-es egyiptomi
Időtartam: 1-1,2 óra
Kerámia: egyiptomi
Fólia/konzol: 2 réteg alu
Szén/mennyiség: 40 mm-es Three King
Füst: Bő, egyenletes füst,talán a vége felé csökkent a mennyiség
Illat/íz: A csomagoláson kersztül is erős(valóságos!) ízt éreztem, pipázás közben az illathoz tökéletesen igazodó,egyenletes,finom íz.
Értékelés:6,5/10

Részemről érdekesnek tartom, hogy csak 6,5 pontot kapott, én bátran 7-est vagy annál jobbat adtam volna neki. Bár ez szubjektív.  Köszönjük a tesztet Kormi nevezetű fórumtagunknak!

Share.

5 hozzászólás

  1. Igazság szerint azért lett 6,5,mert a görögdinnyére is ennyit adtam:(Féltem többet adni,nomeg ilyen tesztek írásában kezdő vagyok…:(:)De így itt,megadom rá a 7-7,5-öt.
    Későbbi tesztjeimben megpróbálok “értékarányosan” pontozni.Ezért elnézést kérek!:)

Leave A Reply