A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Prince Of Persia bemutatóján

2

Baráti tömeggel, hastáncosokkal, vízipipa kóstolóval, versenyekkel, kvízekkel és persze az utóbbiakhoz tartozó temérdek nyereménnyel startolt itthon a Prince of Persia legújabb része. – Kezdte a beszámolóját a Technet munkatársa.

Pénteken itthon is hivatalosan útjára engedték a Prince of Persia sorozat legújabb, a The Forgotten Sands alcímet viselő, sorrendben nyolcadik része. Az idén huszonegy éves világ ezzel visszatér a Sands of Time történetéhez, azaz a SoT és a Warrior Within közti eddigi űrbe.

…..

A party indulását követően először csak páran, kissé félénken, majd szerencsére egyre többen kezdtek el szállingózni a berendezett vízipipa-kóstolás helyszínére. A párnákkal kirakott kis sarok a lassú kezdés után azonban meglehetősen sikeresnek bizonyult.

Ha ez nektek sem mond túl sokat, akkor ne izguljatok, nem ezért került bejegyzésként fel. Ami számunkra érdekes lehet:

A szemfülesek észrevehetik, hogy pont egy vízipipa körül ülnek a gamerek. Bal oldalt is felfedezhető egy Aladin Nomad vízipipa, ha jól látom. Bizony – bizony Hölgyeim és Uraim! Ezt is megértük! Egy videójáték hazai bemutatóján vízipipa kóstoló is volt. Persze nem ez volt az egyetlen jó dolog, hiszen volt hastánc is, amelyről egy videó is készült:

Ezen a képen is a szemfülesek észrevehetik, hogy a bal oldalon van egy piros cső, amibe szerintem nem áram ment. 😉 Aki kíváncsi a teljes beszámolóra, az kattintson felül a Technet szóra.

Share.

2 hozzászólás

  1. Majd, ha az az idő jön el, hogy nem csak látvány elem ként lesz jelen a vízipipa, hanem annyira lesz része a kultúrának, mint mondjuk a mobil telefon, akkor még jobban fogok örülni.
    Tudom ez utópia, de nagyon jó volna. Tulajdonkép már annak is nagyon örülnék, ha nem kéne lépten-nyomon bizonygatni, és védekezni a vízipipával kapcsolatban.Amikor a társadalmi megítélése annyira lesz elfogadott, mint az alkoholé amit tudjuk reklámoznak is, és nem tilos.

Leave A Reply