A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Sahlar mini phunnel teszt

13

A Vizipipaforum.com -ról VpAladin írt az új kerámiáról. Helló mindenkinek, ebben a cikkben beszeretném nektek mutatni az új Sahlar phunnel kerámiákat amik kézzel készülnek. Ez egy magyar termék amit itthon gyártanak. Hogy minden igényünket kielégítsék, gyártanak egyedi kerámiát is rendelésre.

keramia phunnel sahlar

A legtöbb öntött, sablonos kerámiánál kis szemcséjű agyagot használnak. A Sahlar kerámiánál különleges agyag keveréket használnak és még külön kiemelném, hogy nem üreges a kerámia. Például a perem alatti résznél nincsen légüres tér. Az alábbi képen láthatjátok, hogy miként is tömtem meg a kerámiát. Jól látszódik, hogy nem kell bele sok dohány. Azt még meg említeném, hogy eléggé sok dohányt raktam bele mivel még nem szoktam meg ezt az apró űrtartalmú dohánytölcsért.

phunnel sahlar vizipipa keramia

A kéken kívül lehet fekete színben is kapni. A kerámiához jár egy távtartó mod és egy használati utasítás. Plusz teljes pénz vissza fizetési vagy csere garanciát vállalnak a termékeikre. Jelenleg ezt a kerámiát csak a Szultán Kincsei-ben tudjátok megvásárolni. Több méret is lesz majd belőle, még folyik a gyártása. A képeken a mini változatot láthatjátok, ami ugyan annyit eszik mint az El Nefes Mini phunnel vagy az Alien mini phunnel kerámia. Az aljára nem kell plusz tömítés, így kicsi és nagy vízipipákra is tökéletesen illeszkedik egy vékony tömítéssel is. Két kör szenet simán kibírt az Al-Waha 2alma, ami azt bizonyítja, hogy kiváló a hővezetése és tényleg jól lehet használni gyengébb minőségű dohánnyal is. Nagyon elégedett vagyok ezzel a kerámiával ajánlom mindenkinek aki szeretne pénzt és dohányt spórolni és szereti a kézzel készült egyedi dolgokat.

Egyéb információkért látogassatok el az alábbi oldalakra: www.sahlar.hu

Üdv:  vpaladin

Share.

13 hozzászólás

  1. Kobra: én nem csalódtam benne, de abban igazad van, hogy nehezen meg rá a kerámia a pipára nekem se megy teljesen rá csak egy kicsit gyári tömítéssel. A phunnel módot a második kép alján keresd (az a kicsi fém darab). Syska: Mi a véleményed mindegyik sahlarnak ilyen kicsi az alja, hogy aligmegy rá a pipára. Mit csináljak vele vigyem vissza? szélesítsem ki az alját? (bár ahoz nincs szivem)

Leave A Reply