A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Serbetli: Capucino-s teszt

4

Kedves moldy007 fórumtagunknak sikerült hozzájutnia Serbetli márkájú dohányhoz. A különlegessége ennek, hogy csak külföldön lehet hozzájutni és a legnagyobb külföldi nemzetközi fórumokban dicsérő szavak találják meg ezt a márkát. Most Moldy megosztja velünk a tapasztalatait.

Választás mégis a capucinóra eset (gépet nem kapcsoltam be, pedig akkor ananásszal inditok ) mert igy választ tudok adni arra a kérdésre is : mi megy a pipába kajálás után.
Dobozba leragasztott zacskóba nejlon fóliába tekerve a dohány, nagy de minőségi darabokba ,úszik a lébe, illata nagyon kellemes édeskés és természetes.
Izzitás , 1 darab kókusz szén ,pár szippantás és jön az igazi capucino érzés, valami nagyon élethü , illata menyei, számba íz orgia mintha kávés cukorkát szopogatnék, még a krémes habot is lehet érezni.És most már bisztos ,kaja után nagyon megy egy capucinós füstölés.
A füst csak közepes,nem ütős , gondolom a különc ízü dohányok nem adnak anyit mint gyümölcsös társai, de nemsokára megtudom.
15 perc intenziv szivás után elég meredeken elfogyot a finom íz.Lehet hogy pont ezért jó kaja után , rövid de intenziv élmény pont mint meginni 1 jó kávét vagy capucinót.Mindenkinek ajánlom.

íz: 9/10
illat: 9/10
füst: 6/10
élvezeti élmény: 9/10
pipa egyiptomi: 55cm
nagy kerámia

Kép

Annyit fűznék a teszthez, hogy az értékelést módosítanám 7/10-esre. Moldy kollega még nem találkozott személyesen a hazai (és világszinten) elismert és felső kategóriás Al Masah és Al Fakher-el. A Serbetli nagyon jó dohánynak minősül, ám az Al Fakher, Al Masah minőségét és ízvilágát nem éri el.

Share.

4 hozzászólás

Leave A Reply