A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shiazo GYIK (Frissítve!)

11

Ugyebár a GYIK jelentését mindenki ismeri, Gyakran Ismételt Kérdések. A minap összeírtam a fontosab információkat a Shiazo-ról. A felső menüsorból érhetitek el vagy itt:  Shiazo Hamarosan pedig újabb teszteket fogunk bemutatni. Addig a Vízipipa fórumba lehet teszteket olvasni. Eddig a közönség kedvenc az a citrom, zöldalma és cseresznye. Neked Shiazo íz tetszik a legjobban?

Egy közönség kérdés!

[poll id=”3″]

Frissítve! Véletlenül csak belépett tagok olvashatták a Shiazo-s leírást. Most már bárki megtekintheti szabadon!

Share.

11 hozzászólás

  1. Kicsit számoltam: 2500Ft – 250gramm donány (ha jó árban van), azaz 500 Ft / 50 gramm. Ha az 50 grammból 5x tömünk, akkor 100Ft / tömés a dohány ára.
    Vegyünk egy újraízesített Shiazo-t: 1200 Ft az ízesítő. Ennek 1/4-ét rakjuk rá (mondjuk): 300Ft. Egy doboz Shiazo-ból kijön kb. 6 tömés. Így tömésenként 50Ft a shiazo a kerámiába.
     
    Egyébként valami alternatívája van a Shiazo-nak? Olvastam, hogy feltehetően egyféle Zeolit származék, de ilyet hol lehet szerezni (macskaalmon kívül 😛 )?

  2. For the beginning there are 10 flavors – later there will be more. Flavors such as Strawberry, Blueberry, Cherry, Raspberry, Green Apple, Tangerine, Caribbean Dream, Pina Colada and Sex On The Beach are the initially available ones.

    Külföldi oldalakon sem láttam, csak itthon Lemon ízűt… A twitteren említett Whisky-re nagyon kíváncsi lennék, az áfonyást próbáltam az bejött

Leave A Reply