A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shisharoma INGYEN vízipipa ásvány tesztért!

5

A Shisharoma vízipipa ásvány márka egy egyedi akcióval rukkol elő, ami a vízipipa ásvány szerető pipások számára igen csak vonzó lehet. A lényege, hogy vásárolj egy doboz Shisharoma-t vagy ShishaSyrup ízesítőt, majd erről írj egy tesztet és küld el nekik. A levélbe írd le a címed és neved, hogy legyen kinek és hova küldeni az ajándék Shisharoma dobozt.

Vásárolj a Shisharoma vagy ShishaSyrup terméket. Írj róla egy tesztet, melyben kifejted a saját véleményed a termékről. A vélemény lehet pozitív vagy negatív is! Egy a fontos: publikussá lehessen tenni. A játékba nem számít, hogy pozitív vagy negatív véleményt írsz, akkor is érvényes. Ami nagyon fontos, hogy mind pozitív, mind negatív véleménynél megindokold, tehát leírd miért is tetszett vagy nem tetszett!

Beküldésed után INGYEN KÜLDÜNK egy újabb doboz Shisharomát vagy ShishaSyrupot! Sem postaköltség, sem más költség nem hárul rád. Vásárolj egyet és akár 5-6 ingyen dobozt is kaphatsz, ahány tesztet küldesz be!

Véleményem szerint ez egy igen kedves gesztus a gyártótól. Így szinte bárki kipróbálhatja a termékeket és véleményt alkothat.

Hol kapható a Shisharoma kavics: A weboldalukon a “Forgalmazók, Webshop”-ok között találhatod. Ha a közeledbe nem kapható az üzletek egyikében sem, akkor keresd fel az bolt tulajdonosát és ajánld neki a weboldalukat, ahol talál elérhetőséget, hogy beszerezzen a termékből.

További információ:

Shisharoma AKCIÓ

Share.

5 hozzászólás

Leave A Reply