A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shiva, Naja és Korall története

5

Vajon kik, mik lehetnek a címben szereplő nevek? Nem mások, mint kis kígyók. Bizony, miniatűr kígyók. Ez még is miként jön a vízipipázáshoz? Egyrészről az előző bejegyzésben lévő háttérkép, amint egy kígyó tekereg egy vízipipán. Azonban itt picit másként van ez a tekergés. Azonban ezt inkább a levél és az előző bejegyzésben lévő hátterek készítője írja inkább le:

A tárgy sztorija, hogy mivel alapvetően alufólia párti vagyok mindig kisérleteztem hogy mivel lehet legjobban kilyuggatni. A csipeszről lelógó fémrudat túl vastagnak találtam, a nagy lyukakon beszóródik a szén és leégetheti a dohányt és az nem jó. Ezért aztán szereztem gombostűt. Ez azonban nálam fogyóeszköz volt, mert minden héten elvesztettem egyet. (Vajon hány gombostű lehet a szobámban szanaszét. Nem tudom...) Ezért aztán megtoldottam a tűket némi hőre keményedő gyurmavéggel ami azért is praktikus, mert a tálca szélére lehet akasztani mikor nem kell. Így született a három vízipipámhoz három kígyó: Shiva, Naja és Korall:)

(megjegyzés: nem eladók.) Azonban ha bárkit esetleg érdekelne a dolog felkereshet, szívesen gyártok bármilyen állatot bármilyen színben. Az email cimem: momohada(kuklac)gmail.com . Ezen a címen elérhettek, csinálhatok nektek is.

zahíra

Köszönjük a lehetőséget, aki gondolja éljen vele. A hölgy nagyon szépen és ügyesen festette Shiva-t, Naja-t és Korall-t. Nem csak a körmeit, de a kígyóit is szépen festi. Gratulálunk!

Share.

5 hozzászólás

Leave A Reply