A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Soex epres dohány videó teszt

12

Már egy ideje elkészült legújabb videós tesztem, melyben a Soex epres vízipipa ‘dohányát’ teszteltem, próbáltam ki. Első benyomások igen pozitívak voltak. Nagyon erős finom illat, jól aprított herbál, bár közepesen nedves volt csak.  Miért is herbált írtam? A Soex márka különlegessége, hogy nem dohány levél van benne aprítva. Így a nikotin tartalma 0% így még függőség sem alakulhat ki biztosan. Összesítésben egy teljesen átlagos dohányról van szó, esténként egy lefekvés előtti kis 30 perces vízipipázáshoz remek. Érdemes azért kipróbálni, ámbár nálunk hivatalosan még nem lehet hozzájutni.

Bővebb teszt:

Share.

12 hozzászólás

 1. Dohány mentes dohány, hasonlít kicsit a mai narancslevekhez amiben 1% a gyümölcs tartalom, de azért igazán kipróbálnám ezt a fajtát. 🙂

  A video viszont nagyon tetszett, ügyesen fel volt építve és információ dús volt, pedig nem egyszerű ilyesmiről videot csinálni.

  Csak így tovább!

  sZeKo

 2. sYska

  Kedves ‘pff’! Tudod ha még 1x átolvastad volna a mondatom, akkor megértetted volna. Romániában 570Ft volt akkor az ára. Ennek ellenére Vaterán 1000Ft-ért árulták. A Vaterás ár irreálisan magas a Romániában lévő 570Ft árhoz képest.

  Gratula, hogy névtelenül, email cím nélkül van arcod ilyet beszólni. Valószínűleg te magad is tudtad, hogy hülye vagy, ezért sem merted felvállalni a kiléted. Inkább köttesd ki az internetet vagy végezd el az általános iskolát, esetleg szövegértés korrepetálásra nézz be. Sok sikert! 🙂

  U.i. Ha fele annyit tudnál mint én, akkor képes lennél értelmezni a mondatokat….

Leave A Reply