A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szavazás: Vevő lennél Razanra?

6

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy van egy kedvező ajánlatom számotokra? A Vizipipafan.com örömmel jelenti be a tisztelt publikumnak, hogy minden hónap végén tervez egy közös, csoportos rendelést a Nazarhookah.com oldalról. Ez miért is annyira jó? Elégedettségemre egyre többen választják a minőségi vízipipázást, ahol a legjobb dohányra, kiegészítőkre törekszenek. Minthogy a világ legjobb csövének kikiáltott Razan cső nem kapható hazánkban, így külföldről kell megrendelni. A márciusi hónapban résztvevő 13 (tizen-három!) fő rendelését a mai napon kezdtük el leadni 3 csoportban. Így egy Razan cső kijön 8000Ft-ból. Sokan tettek még be a vásárlás során különleges szintén csak amerikába kapható Vortex és Phunnel kerámiákat. Ezek ára 2300-2700Ft között mozog és 1 tömés akár 3 óráig is bírja és jó ízű marad. Ugye, hogy már a régi sima egyiptomi kerámia nem is annyira jó? 🙂

A csoportos rendelés előnyei:

  • Olcsóbb, főleg csoportosan
  • Nem kell semmit sem intézned (Kiválasztod mi kell, megírod a fórumba, banki átutalással kifizeted nekünk és elküldjük vagy személyesen oda adjuk neked. Nincs egyéb díj!)
  • Olyan termékekhez juthatsz hozzá amik Magyarországon nem (EU-ba is alig) kaphatók
  • Csúcs minőségű árukat kapsz (1 Razan több évig is bírja, ha vigyázol rá még tovább!)
Az igazi Szultán

Razan Sultan: az igazi Szultán

Viszont! Mivel szeretném elkerülni azt, hogy csak is emiatt regisztráljatok a fórumba, így némi feltételhez fogjuk kötni a rendelést. Ezek nem komoly feltételek lesznek és még nincs is meghatározva konkrétan. Hasonlókra számíthattok, mint például: minimum 40 értelmes hozzászólás, (off nem számít bele!) több témába ötletek, segítség, vélemények írása, minimum 4db beküldött dohány teszt, regisztráció a weboldalon. Más nem fog kelleni szerintem. Később lehet csökkenteni fogunk ezen a ‘szigoron’, még alakulóban van. A rendelésre lehet jelentkezni előbb is, a hónap közepére kell megfelelni a kritériumoknak.

Azonban, hogy ne legyen teljes diszkrimináció, csak negatív formájú legyen :cheerful:  azok is rendelhetnek akik ezeknek nem felelnek meg, viszont nekik lesz egy díj is az árhoz hozzáfűzve, megközelítőleg 1-2000Ft-os összeg.

Miért csináljuk ezt? Egyszerű. A fórum életét szeretnénk új tagokkal bővíteni és az életet még inkább felpörgetni. Reklámra nem szeretnénk költeni, ezért így csábítunk titeket a fórumba. Meglátjátok tetszeni fog nektek. 😉 Emelett szeretnénk viszonylag jó áron terljeszteni a Razan csövet, hogy terjedhessen a minőségi vízipipázás kicsiny hazánkban.

Mi van ha nem szeretnél rendelni? Akkor olvasd el ezt: A mostani rendelésből lesz 2db vadonat új Razan (Fekete és Zöld) és 1db kék ami alig volt használva (Fekete Sultan amit 95%-ba használtam, a kék eredetileg csak tartalék lett volna.) amiket megszerezhettek tőlem. Van még egy szintén alig használt fehér Vortex kerámia. Erre is lehet érdeklődni. Érdeklődni email-ben vagy a fórumban itt.

Az április végi csoportos rendelésre itt lehet jelentkezni előre!

Kérlek szavazzatok a jobb oldalon, hogy érdekelne-e titeket ez? :whistle:

Share.

6 hozzászólás

Leave A Reply