A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szegeden ám Babám, Szegeden…

9

Eszembe jutott egy nem olyan rég tanult dal, mely a pipázással kapcsolatos. Tegnap este ugyebár hatalmas kocsmázás volt (kb. 250 ember 1 kocsmában) és ment az éneklés rendesen. Ami ének miatt írom eme bejegyzést a következő:

Szegeden ám Babám, Szegeden ám babám,
Az jött a szooookásba.
Hogy: TTK-s a király, TTK-s a király,
Lent a kiskocsmáááába!

Lemegy a kocsmááába,
Rágyújt pipájára,
Oszt! Iszik baszik lazul, és soha se tanul!
Így lesz diplomááája!

Na most amikor több mint 100 ember énekli ezt és közben a vízipipámra mutat egy élmény. :cheerful:

Remélem még sok ilyen összeruccanás lesz és sok ilyen nóta!

Share.

9 hozzászólás

  1. Csao.

    Azt akarom kerdezni, hogy te mindenhova viszed magaddal a pipadat? Tehat ha mesz kocsmazni, akkor is cipeled magaddal? 🙂 Csak mert en nem nagyon szoktam magammal vinni, talan a kicsit macerasabb beizzitas miatt, inkabb csak itthon szoktam hasznalni.

    Ami amugy szamomra problemas, hogy egyszeruen barmikor veszek 3kings szenet, egy ongyujtoval nem lehet normalisan begyujtani. Meggyujtam, elkezd korbeegni az ongyullados reteg, szepen leeg rola, de utana ha rafujok a szenre, akkor csak par helyen izzik, nem pedig az egesz … Ezt meg ha mondjuk havernal vagyok, akkor megoldom hajszaritoval, vagy egy talcaval elkezdem legyezgetni, de ahhoz, hogy teljesen izzon mindenhol, nem eleg parszor rafujni, beleszedulok, mire sikerul ezt elernem. Kivancsi volnek, hogy nalad ez hogy is van 🙂

    Koszi elore is a valaszod.

Leave A Reply