A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szemezgettünk Vateráról

5

Többen vagyunk, hogy miután vásároltunk egy új vízipipát, a régit eladnánk. Ilyenkor körbenézünk hol is lehet eladni. Nem sokára bemutatunk nektek egy új oldalt, a Vízipipa Aprót. Azonban addig is nézzük a többi lehetőséget.

Egyik ilyen árucserés elismert és reklámozott oldal a Vatera. Részletes szabályzatával és működő rendszerével egy jó megoldásnak tűnik. Azonban sajnos az emberi hülyeség ellen nekik sincs ellenszerük és kapacitásuk sincs, hogy minden feltöltött áru adatait megnézzék, a fotókon javítsanak és hasonlók. Egyik nap kerestem valamit és gondoltam megnézem mi a kínálat vízipipás kategóriában. Hát hol sírtam, hol röhögtem. Amikor a 37centis kopott kínai pipát akarják 5000Ft-ért eladni. Muhaha! 😀

Azonban nem akarom belinkelni az ilyen mókás hirdetéseket. Inkább mutatok pár képet.

Anyám, a keri kukánál jobbat nem találtál volna? Például egy asztalt vagy egy széket? Esetleg sokan a földön is lefotózzák, de nem egy szemetesen?!

A többi finom kis fotót a bejegyzés folytatásában olvashatjátok. Érdemes megnézni. 😉

lilás vízipipa

Hú! Szép lila! Az a baj, hogy még a föld is lila. Ilyen minőségű fotóval inkább a melegfelvonulásra kéne menni. 😀

virág és vízipipa

Na ez volt amikor fogtam a fejem már. Azért, hogy látszódjon (legalábbis más indokot nem találtam) a vízipipa mérete, egy ‘gyönyörű’ kis kóró mellé tette. Virágnak már nagyon nevezhetném. Azért ez már tényleg FAIL, ahogy külföldön mondanák.

Share.

5 hozzászólás

Leave A Reply