A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Tomdelonge véleménye

1

Nem olyan rég ( 1 hete kb.) érkezett meg a csoportosan rendelt csomag amerikából, a Nazarhookah.com oldalról, melyhez a fórum látogatók álltak össze egy rendelésre. Az eddigi vélemények jók voltak. Azonban Tomdelonge írása tömör, velős. 🙂

üdv
ma kaptam meg Youri-tol a cuccokat(razan+vortex).
hát, én teljesen megvoltam elégedve.lehet ez annak is betudható, hogy régen sikerült összehoznom egy jóleső tömést, de most sikerült. elsőre, és elképzelhető h még jobb lesz.sultan-mix-et tömtem, nempakoltam dugig, max 25g volt tölcsérben. rá 3 réteg alu, körkörösen kiluggatva majd kisebbekkel megszorva. erre tettem a 3 fél cocobricot, amitöl már elsö percben beindultak a felhők.
nem gondoltam volna hogy egy cső mennyit számithat, de igen, razannal más pipázni.sokkal könyebbnek érzem a hatalmas fogóka ellenére,és sokkal jobb érzés szívni amiatt, hogy vastagabb és több levegő képes áthaladni rajta ugyanazon idő alatt.mellesleg a dohány izét sem sikerült ilyen jol kihoznom régóta.
összességében: egyelöre k*rvaajó

Annyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy a fórumba 1-2 hónaponként kb. össze szokott gyűlni egy társaság egy rendelésre, így érdemes benézni és figyelni a fórumot.

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply