A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Újdonság: Nammor Clear

23

A Nammor szívócsöveket gyártó cég egyik szokása, hogy félévente – évente egy kicsit újít és valami különlegessel próbálkozik. Az előző próbálkozásuk kicsit gyenge lett, mivel külseje inkább valami UFO alkatrészre hasonlított, mint sem szívócsőre. Azonban az új szívócsövük visszatér a cég gyökereihez, a matt, nem olyan sok színt magába foglaló kinézethez.

Az új Nammor mosható szívócsöveknél az igazi újdonság, amivel próbálták egyedivé varázsolni, az a szívóvég, vagy szívófej. A markolat is elég egyedi lett, mivel ilyen béna sárgát rég láttam már. Hamar meglátszik a kosz rajta, de ezt most hagyjuk. Visszatérve a szívófejhez, tényleg egyedi. Szépen díszített és középen gömb szerű. A végén egy kis fém záró rész van, ami lehetővé teszi, hogy minden eddig ismert szipkával kompatibilis legyen.  Egyenlőre még csak külföldön kapható ez az új Nammor.

Ha a sárga markolat nem lenne, egész jól néznének ki. Szerintetek?

A képért köszönet Akoska60-nak!

Share.

23 hozzászólás

  1. sYska

    drcsourjako: Ez mosható, a fémspirálos csövek 99%-ával ellentétben. 🙂 Így nem fog rozsdásodni és nem fogsz rozsda darabkákat beszívni. Továbbá egy ilyen mosható szívócső több évig bírja, míg az átlagos csöveket fél – 9 hónap után ki kell dobni és újat vásárolni.

Leave A Reply