A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vélemény a fórumról + szavazás

1

Mint ahogy a fórum phpBB, így a hazai hivatalos phpBB közösségi oldalról szereztem be a legtöbb információt és kértem tanácsot, segítséget. Jómagam is segítek manapság azon oldal fórumában a kezdőbb fórum adminoknak. Visszatérve a bejegyzés címére. Van egy téma, melyben az ottani fórumtagok véleményezhetik egymás által készített, módosított fórumokat és tanácsokat adhatnak egymásnak. Én is be írtam, hogy tekintsék meg és véleményezzék. Jött is vélemény. Azonban nagyon meglepődtem. A phpBB közösség fórum egyik oszlopos tagja _zso2 írta a következő véleményt:

syska-hoz:
Bár a vízipipa elég messze áll tőlem (mint minden, ami füst szervezetbe jutását, majd kifújását próbálja közvetíteni… na jó, majdnem minden ) így a tartalomra nem tudok igazán sokat mondani, DE!!! az azért látszik elsőre, hogy igen sok, és nagyon jó témával van felszerelve a fórumod.
Amiről viszont szólnék az a téma és a dizájn összhangja.

Kevés olyan jól eltalált fórumot láttam, mint a tiéd. A téma (egyértelműen keleti beütés) és a kinézet teljes összhangot mutat. A betűválasztás, a színek, a kis grafikai elemek mind mind összhangban, egymást erősítve képviselik magukat, és szinte érezni lehet a füst illatát, ha a fórumot böngészi valaki.

A felhasznált kiegészítők, MOD-ok jól illeszkednek az oldalba, bár szerintem nem pont azok kerültek fel, amiket én tettem volna fel.

Egyszóval: a fórumod az egyik legkellemesebb fórum, amit ismerek.

((Mindezek mellett tudom, hogy sosem hagyod abba a fejlesztést, és szerintem ez így is van jól. Bízva abban, hogy továbbra is olyan alapossággal viseltetsz a fórumod iránt, mint eddig, úgy hiszem, hogy bármikor a jövőben felnézek hozzád, mindig az a szép, letisztultan összeillő benyomás fog elérni hozzám, mint most.))

Nagyon meglepődtem. Rengeteg idő és munka volt eddig is befektetve a fórumba és már ténylegesen egy igazi közösségi oldalhoz méltó kinézet, szerkezet, funkciók fogadják a látogatókat. Ez a nagyon jó pozitív vélemény még inkább arra ösztönöz, hogy folytassam a fejlesztést és csinosítgatást.

Most felsorolok pár dolgot ami változni fog:

  • Megmaradt régi gombok újra cserélése
  • Felső menüsor kicserélése a blog felső menüjének mintájára
  • Egy-két mód telepítése még várható
  • Al fórumok listázásának befejezése a főoldalon

Pontosan mikor várhatóak azt még nem tudom. Szokásos: Hamarosan… 🙂

Ne felejtsetek el szavazni jobb oldalt!

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply