A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vélemény boltról: Repcsi

7

A fórumba elég nagy a punnyadás. Mindenki lazul, nyaral, bulizik vagy csak pipázik az árnyékos kis hűs zugjában. Minap jött egy üzenet, melyben Repcsi véleményét olvashatjátok a Leielina nevezetű boltról.

Ma megjártam a Leielina-t, s megnyugtatok mindenkit a Prince Molasses 500Ft, viszont a Nakhla is ennyibe kerül  :angry: . PM-ből :kókuszt, vanilliát, vegyesgyümit, tropicanat vettem(tesztek hamarosan). Az eladó kiscsaj nagyon aranyos, helyes, de mikor megkérdeztem milyen szén van, mutatta a Golden Rivert. Kérdeztem tőle, h 3kings nincs-e, mire ő nézett a boci szemeivel  :wassat: (mivel fogalma nem volt arról mi az, vagy nem értette nemtom)mikor észrevettem a földön 1 3kings dobozt, és mutattam neki. Akkor elővett egy 40milis rudat. Mondtam neki, nekem 33-as kéne, erre mutatja megint a Golden Rivert, mondom a másik márkából kellene még mindig. Erre megkérdezi, ez(a 40-es, ami a kezében volt)mért nem jó, mért kell kisebb. Hát, mert kisebb a kerámiám ezért a nagy túl nagy rá- mondtam neki.Kiderült, hogy 33mast nem lehet kapni. Végül vettem 3db 40milis rudat. Lehet hogy az eladó új volt még, nem melegedett bele a munkába, de azért ne én magyarázzam már el mért kell a kisebb szén. ezen a szerencsétlenkedésen kívül nem volt semmi probléma, a pipák tényleg nagyon szépek, ha arra jártok mindenképpen nézzetek be  🙂 .

Összeségében Ő is elégedd volt a bolttal, mint ahogy Én is az vagyok. Írjátok meg ti is a véleményetek erről vagy bármely más vízipipás boltról.

Share.

7 hozzászólás

Leave A Reply