A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa bemutató: Aladin Tree

14

Ez egy 47 cm magas új evolúciós Aladin Tree vízipipa. A gyártó vízipipáinak legújabb generációja, ahol a teljesen légmentes záródásra helyezték a hangsúlyt. Ebből adódóan a víztartály és a test csavaros módszerrel csatlakozik, így biztosan szelelésmentes lesz a vízipipánk. Ezen kívül még újdonság az előző generációhoz képest a két részre szétbontható test és az Aladin evolúciós kerámia. 100%-ban rozsdamentes acél, ami kiváló tartóságot és minőséget hordoz magában. Én az Aladin márkát a közép kategóriába sorolnám, de ez az evolúciós család kicsit feljeb küzdötte magát a ranglétrán.

Aladin Tree vízipipa szétszedve

A vízipipához kapunk még 2db szipkát, 2db tömítést a tartályhoz, 1db a csonkhoz és még 1db-ot a kerámia alá. Az árát tekintve nagyon jó vízipipa, a feketén kívül lehet kapni kékbe és pirosba. A humutálca arányos a pipa magasságával. Ezt a méretet nagyon jól eltalálták. Érdekesség, hogy a csonkot is le lehet csavarozni és bele lehet tenni egy csapágygolyót, így ha vesztek hozzá egy plusz adaptert, akkor azon kívül, hogy ketten is tudtok vízipipázni nem kell be fogni a cső végét, így sokkal kényelmesebb a többszemélyes módban történő használata.

Aladin Tree - Fotón és élőbenNagyon stabil az Aladin Tree vízipipa. Én Nammor csővel használom és egyáltalán nem borul fel, nem billeg. Nem is ingadozik, még üres tartállyal se. A hamutálcába és a kerámiába bele van préselve az Aladin logo. Kíváló pipa annak aki szereti a hordozhatóságot, minőséget, és emelet a reális árat is. A szívócső pont ideális hosszúságú. Még egy magasabb ember is kényelmesen tud vele vízipipázni, amikor ál és a pipa a földön van. A tartály homok fújva van, amit faág mintával díszítettek ki.

Piros és Kék Aladin Tree vízipipaEvolúciós kerámiát kapunk hozzá, ami belül máztalan és kicsivel nagyobb, mint amit kükön lehet venni 900Ft-ért. Ajánlanám ehhez a vízpipához phunnel vagy vortex kerámiákat és valamien mosható szívócsővet is. (Nammor,Razan,Hookahpro stb) Szerintem megéri egy ilyen Aladin Tree vízipipát venni. Ideális a mérete és stabil.

Írta: Szabó Márk

Share.

14 hozzászólás

Leave A Reply