A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa blog megújult!

7

Megújultunk! Nem kicsit, nagyon! A blog régi megjelenése nemrég nőtte ki magát 1 éves korából. Készítésekor tökéletesen megfelelt az elvárásoknak. Azonban azóta renget új funkció került beépítésre. A kezdőlapon is egyre több információt kellett megjelenítenünk a kedvetekért és kényelmetekért. Ez egy idő után már túl ‘tömötté’ tette a blogot, mely inkább már zavaró volt.

Egy profi sablon átalakításával készült el a blog új kinézete. A kiegészítők, amik a funkcióért feleltek szintén le lettek cserélve. Egyedül a WordPress maradt, azonban az is frissítve lett a legújabb verzióra. Így a megújult blog biztonságosabb és nagyobb kényelmet nyújt mint eddig. Azonban nézzük sorra, milyen változások is jöttek.

Megjelenés: Új, letisztultabb kinézetet kapott az oldal. Átment egy teljes arculat tervezésen.Az új sablonnal több információt tudunk megjeleníteni számotokra és csak egy kattintásra vannak a plusz információk, melyek az oldal újra betöltése nélkül elérhetőek így.

Kategóriák: A kategóriák totális változáson mentek át. 9 fő kategória készült, melybe további számtalan alkategória tartozik. Ezek kikerültek az oldal felső részére, mint másodlagos navigációs elemek. Így könnyebben megtalálhatjátok amit kerestek. Minden kategóriához készült egy leírás is, hogy még jobban megkönnyítsük a keresést számotokra. Amikor a blogon egy kategóriára kattintotok, akkor az ahhoz tartozó (ha van alkategória akkor azokat a) bejegyzéseket listázza ki.

Címkék: Némileg ki lettek cserélve, a fontosabbakhoz került leírás is. Itt nem történt nagy változás.

Cikkek: Régi hiányzó cikkek kerültek pótlásra. Ilyen például a Vízipipa menüpont alatt lévő pár cikk. Hamarosan elkészülnek a dohányokat általánosságba bemutató cikkeink is!

Hírlevél: Teljesen átalakult a hírlevél szolgáltatásunk. Ezekről bővebben a Hírlevél menüpontban olvashatsz, legfelül.

Támogatásos rendszer: A legnagyobb újítás a vízipipa blogon. Röviden és tömören annyi a lényege, hogy a bejegyzések 80%-a marad bárki számára elérhető. További 10% csak a regisztrált felhasználók számára lesz elérhető. Mivel ingyenesen lehet regisztrálni, így szerintem ezt nem fogjátok bánni. A maradék 10% pedig akció értesítő lesz, illetve ilyen kis háttér titkokat lehet megtudni majd. Ez csak azon rétegnek lesz látható, akik évente 1000Ft-al (havi 83Ft ha jól saccolom) támogatják a blog fenntartását és fejlesztését. Erről a Támogatás küldése menüpontban olvashatsz bővebben. (Legfelül)

Mobilról is: Kedvenc vízipipa blogot immáron mobiltelefonokról is elérhető!

További változások: Amint észrevehettétek, régebben a Vízipipa Fan oldal blogjaként indultunk. Mára azonban a blog teljesen külön életet él, elváltak útjaink a Fan-tól. A két oldal partneri kapcsolatot tart fent.

Hátrányok: Igazából nincs. Ha jók a mérések, akkor időnként 0,5-1 másodperccel lassabb az oldal betöltés, de csak az első esetén. Szerintem ez nem fog titeket zavarni. Ami talán igen, hogy az utóbbi időkben íródott kommenteket nem tudtam áthozni, mivel egy másik helyen fejlesztettem az új blogot és úgymond tiszta lappal akartam indulni. Remélem ez nem olyan nagy probléma.

Remélem tetszenek az újítások és továbbra is megtartjuk az ország kedvenc vízipipás blogja címet! 🙂

#1Frissítve: Átkerültek a régi felhasználók az új fórumba!

Share.

7 hozzászólás

Leave A Reply