A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa + Cool TV (Téves dolgok)

1

Nem, most nem arról lesz szó, hogy a tévések rossz információkat mondanak. Az .eu-s oldal tulajdonosa, becenevén lukjani nagyban és büszkén emlegette, hogy szerepelni fog a Cool TV adásában. Nosza, gondoltam megnézem ezt az adást. Élőben nem láttam, csak a videón a felvételt. Hát… inkább ne ment volna. Miért is? Lássuk!


(A videó végénél van az ‘érdekes’ rész, 8:00-tól kezdődik)

Szénkonzol? El hiszem, hogy szebb látvány mint az alufólia, de itt most a csilli-villi kell vagy ami a jobb? Mutassuk meg, hogy szép és kényelmesebb, de hagyjuk ki azt, hogy miként lehet jól? :blink:

Aztán, mivel ez egy bemutató videó talán nem marhaságot kéne mutatni. Nem kéne a szenet rátenni a szénkonzolra miközben még pattog. Ezt még a kezdők is tudják….

Gyors faszén.  Ezen jót nevettem, humoros a műsorvezető. 😆 Lassú faszén pedig olyan mint a csiga akkor. :tongue:


(Itt a videó eleje az ami számunkra érdekes)

Araboknál? Ha te mondod…. Igaz, hogy minden forrás (könyvek, rajzok, történészek) a vízipipa eredetét India területére teszi, de sebaj. Te megmondod… :sleeping:

Korán nem egészen így említi ezen szabályokat, mivel dohány érhet a szájukhoz és akár cigarettázhatnak is. Ezt is megmondod, majd átírják a nagy könyvben. 😉

Dohányozni tilos, de füstöt szívni muszáj? Ugye tudod, hogy a füst szívás másként a dohányzás.

Hoppá, tudja mi van a vízipipa dohányban. Ez így korrekt és ez így jó volt. 🙂


(Itt is az eleje számít)

Hát, tapasztalataim szerint (amit látok) leginkább a 14-24 éves korosztály körében elterjedt.  Sajnos a többség akiket mindenki lát, az a 14-16 éves kis ‘bandázó’ suhancok, ahogy vízipipázni.

Ha még több információt akartok a vízipipáról, akkor vizipipafan.com. :silly:

Wow, meglepő ahogy az érződik, hogy kicsit ráéreznek a lényegére a műsorvezetők. jó.

Az előítéletekben igaz sajnos amit említ. Bár nem kell ahhoz 60 évesnek lenni.

Összességében az látszik a videóból, hogy az is el tud valamit adni, amihez alig ért… Már tisztelet a kivételnek. ( Egyes hagyományos boltokban Budapesten például török és arab tulajdonosok vannak. Voltam náluk és mindenhol leültünk vízipipázni is egyet. Ők jól tömtek és tudtak mit hogyan kell. Ők jól ismerik, azt amit eladnak. Ezért is érdemes inkább normál boltban vásárolni, személyes véleményem szerint. )

Ez a bejegyzést nem azért írtam, hogy lefikázzam Lukjanit, hisz üzletileg jó szolgáltatást nyújtanak a tapasztalatok alapján. Csupán nem szeretném, hogy téves és helytelen információk terjedjenek el a vízipipa erdetével és használatával kapcsolatban. Így is sok marhaságot lehet hallani.

Frissítve:

Időközben megkaptam a választ, hogy:

.eu blog:

Aztán jöttek a mailok, haverok is jelezték, hogy láttak, de meglepő módon mindenkinek tetszett. Bocs, nem mindenkinek: egy vízipipás blogban erősen le lettem fikázva, ami igazából nem izgat annyira. A srác kisebbségi komplexusát az olyanok fikázásával próbálja saját maga előtt leplezni, akiket nem is érdekel még az sem, hogy ő videóra veszi saját magát egy lapukkant koleszban, amint “szenet töm a kerámiába”, de legalább már 2 komment is érkezik a cikkeihez. Ebből persze az egyik ő saját maga, de hagyjuk ezt a témát, mert ez megérne egy külön cikket, de nem akarok foglalkozni vele.

A blog-od kommentelői semmibe nem mondanak ellent neked 90%. Aki igen, az letiltod vagy nem engeded ki a kommentet. Mellesleg nem erősen lefikáztalak, hanem véleményen írtam le. Mint a végén olvasható nem fikázok. Ha úgy tűnik akkor pafff…  A kisebbségi komplexusról annyit, hogy max anyagiakban irigyellek, másban nem. Kevés a tudásod ahhoz. Az, hogy kollégiumban élek más tészta. Pörgős az élet, sok anyag megvan a “szomszédban”. Anyuci kedvence nem én vagyok. Amúgy megint hozzá nem értésed fitogtatod, hisz szenet tömni a kerámiába? Köszönjük! A kommenteknél a videóknál pedig válaszoltam.  LJ: A boltod lehet jó, nincs tapasztalatom. Viszont a tudásod kevés a vízipipázáshoz, hogy ekkora arcod legyen az már fix. A pénzed használod csak…

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply