A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa szén nélkül?

0

Hát ez marhaság. Régebben elterjedt egy elektromos szén a kínai piacon, melyből hazánkba is jutott pár. A vaterán lehet belőle még kapni, 6000Ft-ért. Azonban az egy fikarsznyit sem ér. Megolvad a vezeték az első használat során, közben pedig nem is képes elég hőt leadni, hogy a dohány beinduljon és rendes füstöt adjon.  Egyszóval az egy kalap *** finoman szólva is, nem érdemes még kipróbálni sem.

Voltak még olyan próbálkozások, hogy egy követ vagy vasdarabot erősen felizzítottak és azt tették a kerámiára, de min kudarcot vallottak ezek a módszerek. Azonban mit tegyünk ha nincs szén, de a tüdőnk pang az ürességtől? Magyar ember feltalálja magát ilyenkor! Az más kérdés, hogy mennyire értelmes az a ‘találmány’. A mostani videónkban lévő fiatalok ha jól hallottam akkor viaszt és papírt gyúrtak össze, majd meggyújtották. Szén helyett ez is megteszi gondolták, hiszen ez is hőt ad le. Azonban, hogy ezek az anyagok máshogy (pl. büdösebben égnek) mint ahogy a szén izzik, már nem gondoltak. Esetleg nem is érdekelte őket, hiszen vagánykodó pipások, menők.  :whistle:

Szerintem fölösleges ecsetelnem, hogy hülyeség ezt csinálni. Károsabb is és ezen felül egy szobában, ilyen kis és borulékony vízipipával.  Remélem senkinek nincs szándékában utánozni a videóban látottakat.

Valaki, valami vélemény? Csak szerintem nagy hülyeség ez?

Share.

Leave A Reply