A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Yearly Archives: 2009

Razan mosható szívócső belseje

4

Jaj nekem! Betörtek hozzám és tönkre tették az egyik Razan mosható szívócsövem! Kezdődhetne a bejegyzés így is, de inkább nem. A lényeg annyi, hogy az egyetlen importőr cégnél amikor jártam megkérdezték, hogy érdekel-e a Razan cső belseje. Furcsán érdeklődtem, hogy miként? Az egyik megrendelésbe volt 1 selejt darab, egy szép fehér színű szívócső. Lássuk is  a képeket! További képek megtekintéséhez kattints valamelyik kis képre!

Share.

Best of Hookah – Hungary, Szeged

3

Frici tagunk a fórumból elkészített egy remek kis videót. Érdemes megnézni: httpv://www.youtube.com/watch?v=_OSURzTtyJU A videón Frici és én fújjuk váltakozva a szép felhőket. Nem is kell más az ilyen jó és látványos vízipipázáshoz, mint Khalil Mamoon vízipipa, jó minőségű dohány, természetes szén, phunnel kerámia, Nammor mosható szívócső, egy kis fantázia, videóvágó program és már kész is! 🙂

Share.

Dark Veil, avagy metal zenére hastánc

0

Emlékeztek még arra a bejegyzésre, amibe vízipipa Rap számok voltak? Ha nem akkor katt ide és nézzétek/hallgassátok meg. Csak idő kérdése volt és találtam is a másik zenei stílusban mozgó látogatók számára érdekességet. Egyből 3 videót. :happy: httpv://www.youtube.com/watch?v=unzSNQWZDCw Láthatóan lehet metal zenére hastáncolni, habár a folytatásban lévő két videón ez kevésbé látszik jól.

Share.

Szén izzító házilag (McGuyver módra)

7

A lenti videóban látható módon házilag készíthetünk mobil, hordozható szén izzítót. Igaz elsődlegesen főzésre találták ki, viszont kis alakítás után már alkalmas szén izzításra is. Arról, hogy pl. Cocobrico természetes szenet be tud-e izzítani nincs még csak tippem sem. Habár a videóban egy szép adag vizet felforralt, így van rá esély.

Share.
1 2 3 4 17